Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tekrar 66 numarali formayi giyip o donemki gibi is yapacaksa ve hepimizin sevdigi saydigi hallerine donup iki basarida yine simarmayacaksa ünal baskan olsun isterim

Ünal Bey Başkan adayı falan olmaz arkadaşlar boşuna hayal kurmayalım.Belki iyi bir aday çıkması İçin görüşmeler yapabilir.

Herkes anlasip 1 tane baskan adayi 1 tane list cikarip hocayla da 1 yillik mukavele yapilip bu is cozulmeli. Sonra cowite gore onumuzdeki sene is normal sekilde yapilir

Mehmet Ayan: "Bugün saat 20.00'de Les Ottomans Otel'de İzzettin Doğan önderliğinde organize edilecek yemekte Dursun Özbek, Duygun Yarsuvat, Ali Dürüst, Faruk Süren, Ahmet Özdoğan ve Refik Arkan gibi camianın önde gelen isimleri bir araya gelecek."

Fatih hoca ile devam edilmemeli görüşündeyim.
Yeni Başkan yeni teknik adam yeni takım kurulmalı

karısına devretti o da kaptırdı

Hadi ya, cok üzüldüm Ünal baskan adina. Bizde baskan oldugu dönem siyasete meydan okumasinin etkisi olmus olabilir mi acaba.

Hadi ya, cok üzüldüm Ünal baskan adina. Bizde baskan oldugu dönem siyasete meydan okumasinin etkisi olmus olabilir mi acaba.
hem öyle hem de adam yatırımlarını tamamını yurtdışına kaçırdı.

akıllı adam yoksa çökeceklerdi muhtemelen malının mülkünün üzerine.

bu devirde parasını türkiye'de tutuyorsan çok sıkı dostların olması gerekiyor.

hem öyle hem de adam yatırımlarını tamamını yurtdışına kaçırdı.

akıllı adam yoksa çökeceklerdi muhtemelen malının mülkünün üzerine.

bu devirde parasını türkiye'de tutuyorsan çok sıkı dostların olması gerekiyor.
Evet maalesef, sanirim bircok "ünlü isadaminin" malvarligina el konuldu gecmiste. Ya biat, ya terket :)

asıl sorulması gereken soru faruk sürenin o toplantıda ne işi var damadını desteklemiyor mu acaba

Tekrar 66 numarali formayi giyip o donemki gibi is yapacaksa ve hepimizin sevdigi saydigi hallerine donup iki basarida yine simarmayacaksa ünal baskan olsun isterim
İlk dönemki gibi Terim-Aysal birliği uçurur bu takımı. Koca koca adamlar mevzu Galatasaray ise otursun barışsınlar.

dursun ve konsensus

1622045075963.webp

Ne zaman toplanıyoruz GSC!

Şardanın adaylığı konsunda ısrarcı dede

Ünal dede de baya yaşlı ya 79 yaşında, bilemedim 😬 zaten bir şey çıkmaz o toplantıdan bunca zaman neredelermiş

Aysalın bahsedildiği gibi bir ağırlığı yok camiada,bi kıraç değil yani

Birini işaret etmesi hiç önemli değil,zamanında giderken özgörkeyi isim vererek işaret etmiş adam aday bile olamamıştı

Bize birini işaret etmesi gerekmiyo,direkt kendisi lazım

Olurda bi mucize aday olursa terimin surat ifadesini görmek isterdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt