Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durumlardan anladigim su ki liseli tayfa birlesince güclendi ama halen Burak Elmasi kendi taraflarina çekip birlesmek istiyorlar. Esref baskan yapilacak Elmas ikna etmeye çalisiyorlar
Bende haberi şöyle yorumladım renktaş:

Derin GS konseyi

Başkanlık şansı yüksek olan 2 adayı toplantıya çağırdı ve fikirlerini dinledi

Toplantı sonucu Burak Elmas GS'ın önümüzdeki senelerde sefiri ilan edildi

Hayırlısı olsun bakalım ne olacak

Galatasaray'da yapılan toplantı sonunda alınan bazı kararlar 1-Galatasaray'ın seçim sonrası ekonomisi masaya yatırıldı 2-Seçim sonrası camia olarak kazanan yönetime nasıl katkı sağlanabileceği tartışıldı 3-Olası hukuki sorunların analizleri yapıldı.
Masada olan bazı isimler İrfan Aktar, İnan Kıraç, Doğan Hasol, İzzettin Doğan, Adnan Öztürk, Ünal Aysal, Ahmet Özdoğan. Mevcut adaylardan Sayın Eşref Hamamcıoğlu ve Sayın Burak Elmas'ta daha sonra toplantıya dahil oldu.
Gelen bilgilere göre durum değerlendirmesi yapacak olursak birleşme ihtimali bana göre bulunmuyor. Birleşme olmadığı gibi her hangi bir adayın çekileceğini de düşünmüyorum. Yaşanan bu gelişmeler sonrası Sayın Yiğit Şardan liste çalışmalarına hız verecektir. (via @alpermertt)

Cengiz , Polat ortak adayı çıkarsa onun ekmeğine yağ sürdüler büyük ihtimalle.

Kazanma ihtimali yüksek bence.

Anladığım kadarıyla bugün toplanan GS konseyi

Önümüzdeki seneler için sefirliği Burak Elmas'a vermiş gözüküyor

Burak Elmas'ta bunu kendi twitter hesabından aldığı aksiyon ile destekliyor gibi

Azıcık bu camiayı tanıdıysam Ünal aysal burak elmasa çekil eşref başkan olsun demiştir

Burak Elmas'ın birleşme istememesini anlıyorum. Sonuçta 9 aydır ekibiyle çalışıyor. Aynı şekilde Metin Öztürk içinde geçerli. Elmas 9 aylık çalışmasını anlattı oradakilere eğer ikna ettiyse onu desteklerler yok ikna etmediyse yakında başka bir birleşme duyabiliriz yada Eşref'in listesi güçlendirilir.

Cengiz , Polat ortak adayı çıkarsa onun ekmeğine yağ sürdüler büyük ihtimalle.

Kazanma ihtimali yüksek bence.
Zaten adayları Yiğit Şardan değil miydi

Onu destekliyorlar diye aklımda kalmış

Çünkü bu minvalde bir kaç habere denk geldim diye hatırlıyorum

Yoksa ben mi karıştırdım

Ya bunu masada görünce gülmüştür diğerleri

Ciddi bi toplantı yapamazsınki dursunla,her hareketi komik

gençler yogun şekilde katılırsa ve +100 yas fosiller yogun katılmazsa zaten burak elmas alır mantıken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt