Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaşlı üyelerin büyük bir kısmı oy kullanmaya gelmez, Hamamcı Eşrefin şansı yok.. Genç kuşağın adayı Burak Elmas..

Seçim Faruk Süren destekli Burak Elmas ile kulübü sömürmek için aportta bekleyen yiyici tayfanın adayı Şırdan arasında geçer..

gençler yogun şekilde katılırsa ve +100 yas fosiller yogun katılmazsa zaten burak elmas alır mantıken
Açıkçası hiç istemiyorum Burak Elmas'ı

Ama diğer adaylara bakınca mecburiyetten o ön plana çıkıyor biraz

Bir de bir kaç yerde Metin Öztürk'ün açıklamalarına denk geldim çok aklı başında konuşuyordu

Burak olmaz ise o olsun isterim

Ama Eşref Hamamcıoğlu'na hiç ısınamadım

O degilde su esref bey baskan olmasinda, kayumm atansa daha hayirli olur bence

Bunlar Hamamcıbaşı Eşrefi seçecek galiba.

yapma renkdaş yanarız. eşşref bizi ters yatırır düz .. ben o çileyi dursundan sonra bidaha çekemem
Ben de Burak icin boyle düşünüyorum rengim. Burakın gelip bir yandan ........ yapip bir yandan da kulübü terim ve ardanın çiftliği yapmasindansa Eşref Başkanı tercih ederim.

başkanımız ve futbol direktörümüz cenk beyin kulübemiz için düşündüğü isme ulaşabildin mi renktaş

Ünal Başkanın italyan sevgisi nedeniyle Conte veya Allegri ismi üstünde çalıştıklarını düşünüyorum renkdasim.

Galatasaraylı büyüklerin “Birleşin” önerisine Burak Elmas sıcak bakmasa da kibarca “Ekibime sormam lazım” diyor. Eşref Hamamcıoğlu ise “Birleşmeye varım” diyor. İki aday arasındaki farka bakın: Elmas ekibini yüceltiyor. Eşref bey “Ben”ci davranıyor. (Levent Tüzemen)

Galatasaraylı büyüklerin “Birleşin” önerisine Burak Elmas sıcak bakmasa da kibarca “Ekibime sormam lazım” diyor. Eşref Hamamcıoğlu ise “Birleşmeye varım” diyor. İki aday arasındaki farka bakın: Elmas ekibini yüceltiyor. Eşref bey “Ben”ci davranıyor. (Levent Tüzemen)

terimci gazeteciler tedirgin

Burak ben karar veremem arkadaşlara sorayim derken Eşref baskan lider karakterini ortaya koymuş. Buraktan bu kulübe başkan maşkan olmaz.

Burak ben karar veremem arkadaşlara sorayim derken Eşref baskan lider karakterini ortaya koymuş. Buraktan bu kulübe başkan maşkan olmaz.

ayrıca eşref başkan galatasaray için fedakarlık yaparak zaten kazanacağı seçimde birlik kurmayı tercih ederken burak kaçak güreşmiş

ekibime soracağım dediği de hocaya ve ardaya sormasıdır zaten

onların onayı olmadan köprüden geçemez bu

Öztürk ve Elmas beraber aday olamaz mi? Ne kadar fazla aday olursa, o kadar Esrefin isine yarar. Kim baskan kim 2. baskan olacak diye Tic Tac Toe oynasinlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt