Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.376
- 91.336
- 5.093
Terim'e kapıyı gösterir mi vizyondaş?Derin GS'nin Esref beyin arkasinda olduğu bu aksam itibariyle kesinleşmiştir. Yeni Başkanımız HO.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim'e kapıyı gösterir mi vizyondaş?Derin GS'nin Esref beyin arkasinda olduğu bu aksam itibariyle kesinleşmiştir. Yeni Başkanımız HO.
Yalandan gorusup yollari ayiracak.Terim'e kapıyı gösterir mi vizyondaş?
Başkan olsan Gsc sosyal medya hesaplarını salar mıydın ?kulüp üyesi olsam biraz da param olsa aday olurdum. bu karambolde seçilme şansım olurdu. sonra dransfer yapmayınca ft ile kapışmacalar
Ewt onun yerine 10 milyonluk Galatasaray resmi hesabını kontrol altına alırdım.Başkan olsan Gsc sosyal medya hesaplarını salar mıydın ?
borclarina karsilik devretti diye biliyorum.Les Ottomans Ünal Aysalin degil mi? O niye yok?!![]()
Sadece onlar olsa yine iyi yarın o birgün yanlışlıkla başkan olsa yalı çocuğu gel lan buraya al sana 100 bin lira maaş derse koşa koşa gidecek bir tıp var bu herifte.ayrıca eşref başkan galatasaray için fedakarlık yaparak zaten kazanacağı seçimde birlik kurmayı tercih ederken burak kaçak güreşmiş
ekibime soracağım dediği de hocaya ve ardaya sormasıdır zaten
onların onayı olmadan köprüden geçemez bu