Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.388
- 91.347
- 5.093
Hayırlı nöbetler üstad SedenHayrli geceler ve iyi nobetler Allahin manyaklari
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırlı nöbetler üstad SedenHayrli geceler ve iyi nobetler Allahin manyaklari
Bahattin demirbilek he
Bizde zenginler fenerden en az 2 kat fazla var ama sadece lafta kongre uyesiler camiadan uzaklarBahattin Demirbilek.. Bizde de zenginler varmış..
Bilmiyorum ki, ben de baktım da bir dünya Ahmet Arslan var gibiAhmet Arslan felsefeci olan mi
Çünkü açliktan agzimiz kokuyor reisLa niye zengin koca arayan hatunlar gibi ille de zengin olsun diyoruz.
İyice mv seçimine bağladı, 2. tura da gitsin madem bu ne?Aynen yok Üstünel, Üstünberk gazladılar o da var bu da var bir açıklandı millet adama küfretmeye başladı bu listeyle seçime mi girilir diye. Adamın listesinde bir tane tanıdık isim yoktu, sokaktan adam çevirip listeye yazmıştı herif. O yüzden benim de pek inanasım gelmiyor sallama gibi duruyor isimlerin çoğu.Isin celebi aday oldugunda haldun ustunel gibi isimlerden bahsedildi sonrasi malum
Bu yuzden beklemekte fayda var
Projeler dandik projeler. Kadın futbol takımı şuan elzem midir? Ya da olmayan paramızla seyirci alamadığımız, özellikle her takımın mecburen giderleri kıstığı şu günlerde, stad fikri vs hiç gerçekçi değil.Forumda proje açıklıyo diye burak elmas ile dalga geçiliyo hiç proje açıklamasa bu sefer projesi yok deriz ilginç gerçekten onun dışında başkanlıgı uzun süredir kulübün sorunlarını kafa yoran çalışan adayın kazanmasını isterim bu tanımada elmas ile öztürk uyuyor listesinden dolayıda burak elmasın kazanmasını istiyorum evet benimde bazı çekincelerim var ama adaylardan en iyisi burak elmas bence