Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamamcı Eşref hiç bir ciddi hazırlık ya da proje üretmeden sadece sokak muhabbeti yaparak adaylık çalışması yapıyor.
Yeni bir şey deniyor sanırım.
Böyle boş beleş bir adama da oy veren bir kaç kişi olur mu acaba..

Forumda proje açıklıyo diye burak elmas ile dalga geçiliyo hiç proje açıklamasa bu sefer projesi yok deriz ilginç gerçekten onun dışında başkanlıgı uzun süredir kulübün sorunlarını kafa yoran çalışan adayın kazanmasını isterim bu tanımada elmas ile öztürk uyuyor listesinden dolayıda burak elmasın kazanmasını istiyorum evet benimde bazı çekincelerim var ama adaylardan en iyisi burak elmas bence
Eleştiriler proje açıkladığı için değil

Eleştirilen nokta projeleri gerçekleştirmek için değil seçim kazanmak için açıklaması

Avrupa süper ligi kurulunca ortalık yangın yeriyken balıklama atladı sonra çakıldı,biz sadece futbol takımı olalım diyoruz amatör branşlara paramız yetmiyo beyefendi kadın futbol takımı kuracakmış

Populistlik yapması kuşkulandırıyo milleti,bugün sosyal medyada hayvan hakları gündem olsun burak yarın proje açıklar mecidiyeköydeki oteli veteriner kliniği yapıcaz diye

Hamamcı Eşref hiç bir ciddi hazırlık ya da proje üretmeden sadece sokak muhabbeti yaparak adaylık çalışması yapıyor.
Bir kaç kişi değil bir kaç yüz kişi olur...

Divanda kaç kişi projeye sisteme bakıyor. Eşref onların gözünde divan kurulu başkanı hala. O yüzden divanda halen ağırlığı var.

Öyle tahmin ediyorumki 3 haneli rakamları görmez renktaş.
Kendisini çok tanımam ama youtube da bir kaç videosunu izledim inanılmaz boş bir adam ve sanki apartman yöneticiliğine adaymış gibi davranıyor.
Bence de bomboş bir adam bunu genel kurullarda başkanlık yaparken de söylüyordum ama adamın bir statüsü var üyeler arasında maalesef.

Üyelerin proje mroje pek umrunda değil zaten bunu son seçimlerden anlamak zor değil. Bazı büyükleri tarafından işaret edilen adama oy veren çok üye var.

Bu arada yiğit şardan atarlı adamdır ben severim simdikiler gibi pasif sümsük değildir ama son ana bırakması kötü yoksa haldun ustunelle mesela yakın arkadaşlar o da olurdu bence

Burak Elmas mı olur, Eşref Hamamcıoğlu mu olur, Metin Öztürk mü olur bilmem. Ama aylar önceden adaylıkları belli olan yönetim kurullarını son saniye ortaya çıkanlara tercih ederim. Yiğit Şardan "dream team" bile kursa sıcak değilim. Seçim kazanmak için bir liste yapacak. Bir süre sonra anlaşmazlıklar sebebiyle ayrılıklar başlayacak. Sonra yine kulüp 3 kişinin eline bakacak. Çok gördük bunu. Bu kafayla hiçbir şey olmaz.

Bu arada yiğit şardan atarlı adamdır ben severim simdikiler gibi pasif sümsük değildir ama son ana bırakması kötü yoksa haldun ustunelle mesela yakın arkadaşlar o da olurdu bence

Adnan Polat da atarlı adamdı, Azizin kankalığını RTE nin taşeronluğunu yaptı.

Hatta Cengiz de atarlıydı ama sadece kendi camiasına hocasına ve futbolcusuna.

Şardan ve ekibi mevcut siyasi eğilimin güdümünde olanlardır onların atarı ancak kendi tarafına olur. Karşı tarafa sesleri çıkmaz.

Tahminim

Sn. Esref Hamamcioglu beyefendi -> %83
yigit -> %8
burak -> %5
celebi -> %3
metin -> %0,7
ibo -> %0.3

Tahminim

Sn. Esref Hamamcioglu beyefendi -> %83
yigit -> %8
burak -> %5
celebi -> %3
metin -> %0,7
ibo -> %0.3
10202.webp

Işın bey hani çekiliyordu
1-2 kişi çekilsin bari bu ne yav
Bazıları seçilmeyeceğini bile bile seçime giriyor. Burada iyi niyet aramam ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt