Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak hakkındaki düşüncelerim değişmez rengim. Hissiyatımda israrciyim. Biraktiginda akp Turkiyesinden beter durumda oluruz.
ben de diğerlerinde daha iyi olacağımızı hiç sanmıyorum malesef. gönül isterki ağır bir aday olsun ama eşref,şardan falan tepetaklak gideriz gibime geliyor.

En mantıklı konuşan GS için konuşan Işın ÇELEBİ oldu siyasetçi adam elbette ama GS için birleşelim deyipte ve başkanlık istemeden bu diyerek konuşan adam GS düşünüyordur hala da bu birliktelik için uğraşacağız diyor helal olsun.

abdurrahim aday olmaya korkup gidip şardanı getirmiş aday olsun diye.

Birleştirseydiniz listeleri ne güzel olacaktı be

608bbbdb4e3fe01bf83508ea.webp
60885b12bf2144278460f73d.webp

Apo hocayi yollamaya götü tutmadi diye Sardani mi getirmeyi istiyor?

Işın Çelebi yeni yapılan üyeler kongreden geçmeden oy kullanacak adlarını bilmiyoruz falan diyor. Cengiz ne kadar herifi üye yaptı acaba

Ozur dilerim esref baskanim seni satiyorum

Artik yigut sardanciyim

Lutfen ankete geri al butonu ekleyelim

Apoyu midem kaldırmıyor yaw. Bok var şunu aldılar.
Şardan kesin hocaya karşı mı bilmiyorum, en son hoca bunlari reddetmisti ailem istemiyor diye. Oraya mı baglanıyor terimle calismak istememesi acaba

Eger gercekten hocayla calismak istemiyorsa Apoyla hocanin dostlugu bayağı bitmiş ki bu listeye dahil olmuş.

Ben en basindan bu yana inan kirac’in adayi oldugu icin Hamamcioglu’nu favori görüyordum Ama adnan polat destekli yigit sardan’in aday olmasi isleri degistirir

Camia’nin önde gelen isimleri de bunun farkinda olacaklar ki Hamamcioglu ve burak elmas’in birlesmesini istiyorlar
Bilmedigimden soruyorum, bu adnan polat bukadar sevilen birimi ki? A.polat destekli y.sarfan isleri degistirsin?

Bu adam nerdeyse yaka paca kovulmadimi ibra olmayarak??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt