Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marco Rose, salzburgdayken Gladbach 1m euro fesih bedeline odemis ve almis simdi adam uctu gitti.

ozamanda yazmistim

Ben de Marco Rose u hayal ediyodum da artik hayal. Dortmund hocasi oluyor sanirim?

Ya fark etmez Philip clementeyi alsinlar, Urs fischeri alsinlar bizi bu kendini gelistiremeyen teknik direktorlerden kurtarsinlar artik yeter vallahi yeter, yillardir berbat oynayan GS'ı ve avrupa kupalarinda rezilliklerimizi seyretmekten usandim artik!

ben eşref beyin öyle anti ft olduğunu sanmıom rtaşlarımız adaylara bakıp en ünal aysalımsı olarak eşref beyi belledikleri için sanıyolar ki ft karşıtı
+ anti cengizci olması da ft ile arasında kuwwetli bir bağa sebebiyet werecektir.
Anti ftci dğl eşref yaw. Kim dedi onu reyz. Herif zamani gelince konuşulur ama bence fatih terim kulubeden cikmali, futbol direktoru pozisyonuna gecmeli artik dedi.

Aslında Nenad Bjelica bence tam bizlik ama bize genç dinamik bir hoca gelmesi için Fatih Hocanın başkan olması lazım.

Ben Fatih Terim boştayken herhangi bir hocanın başarılı olabileceğine inanmıyorum.

Bu hocanın suçu olmayacak. Tudorla gayet iyi futbol oynarken 2. sıradayken kovuldu. Evet Tudor büyük maçlarda oynatamıyordu. Ama şampiyonluk derbilerden değil Anadolu maçlarından geçiyor.

Şu an Ömer Erdoğan gelse iyi futbol oynatsa 1 beraberlik 1 yenilgi alsa hemen homurdanma olacak. Fatih Terim boşta gelsin diyecekler.

Fatih Terim 5 maç kötü oynatsa suçu hocada arayacak güruh azdır. Sorun ya kadrodadır. Ya da başka yerdedir.

Geçen yıl Galatasaray'ın duran toplardan gol atamamasını medyadan kimsenin eleştirdiğini görmedim. Galatasaray korner , serbest vuruş kullanamadı. Bunu konuşacak insan azdır.

Fatih Terim bu kulübün en büyük efsanesi olabilir. Ama sıkıntı gölgesi yeni hocaya rahat vermeyecek.

Bu sorunun 3 çözümü var.

1) Fatih Terim Başka takım çalıştıracak. Fatih Terim göreve diyemeyecek kimse.
2) Fatih Terim Başkan olacak.
3) Fatih Terim emekli olacak.

O yüzden yeni hoca hayali zor. Ben de yeni ve dinamik hoca istiyorum ama gerçekler var.

Ben mi yanlış anladım yoksa ft, gidip aziz'in avukatını mi tutmuş?

Her yerde arkamda durmuyorsunuz diye ağlayıp yalnız kaldım diye bahane üreten adama bak hele; fenerlilerle kucak kucağaymişta haberimiz yokmuş.

Birde aziz'in avukatını kukla Burak sayesinde kulübün içine sokacak

Tüpçü'ye arkadan lafları geçirip geçirip koşa koşa imza atmaya gidenden de ancak bu beklenirdi.

Gerçek GALATASARAY'li bir tek taraftar gerisi hep çıkarı için varlar efsane filan yalan dolan hep

Fatih terim bu adamla belki azizden önce çalışmaya başlamışdır.Aksi bir durumda olsa iyi bir avukattır çalışabilir.

Ama ben bu avukatın yerinde olsam şerefsiz yıldırımla çalışmazdım.Bu yüzden yönetimde olması çok büyük hata olmuş. Burak elmas için çok büyük eksi.

İşte bu yüzden birleşme olmuyor. Herkes ilk önce kendi reklamının peşinde.

Çok değil şu klüpde iki ,üç tane her anlamda güçlü Galatasaray aşığı adam olsaydı birleşmede olurdu, güçlü bir yönetimde oluşturulurdu. Bunların alayı sözde Galatasaraylı.

Bu arada ışın çelebiye helal olsun.Tamda olması gerekenleri söylemiş.

Anti ftci dğl eşref yaw. Kim dedi onu reyz. Herif zamani gelince konuşulur ama bence fatih terim kulubeden cikmali, futbol direktoru pozisyonuna gecmeli artik dedi.
O söylediğini futbol direktörlük olayını yalanladı twitterdan da , yeni yönetim Terimle devam etmeli diye twit paylaşan ilk kişi Eşrefti.
Muhtemelen Terime gidecek ama hoca çalışmak ister mi emin değilim.
Forumda goygoy muhabbeti yüzünden heralde , direk çalışmayacağını filan sanıyorlar ama ben aynı şekilde düşünmüyorum.

bizi kurtarırsa 85-00 nesli kurtarır ya, onun da ekmeğini anca 20 yıla yeriz. fener hala 60-70 neslinden nemalanıyor. heriflerin bu kadar imkanla bu kadar başarısız olmalarını anlamlandıramıyorum. düşünüyorum düşünüyorum. 25 yıldır bizde olup da onlarda olmayan nedir diye bir türlü işin içinden çıkamıyorum.

2000 jenerasyonu ve Fatih terim bizim dönüm noktamızdır. O dönem her anlamda bize çok büyük wınnerlık kazandırdı.
Atıyorum son 10 senedir biz doğru başkan ve yönetimi bulsaydık çok rahat 3 şampiyonluğummuz daha olur özellikle avrupada dibe vurmazdık.Herşeyden önemlisi azda olsa istikrar olurdu.
Bu jenerasyonu bulamasaydık şimdi bjk ile yarışıyorduk.

Ama malesef senelerdir başkanlık ve yöneticilik hep aynı isimler üzerinden dolaşıyor.Bu genel kurul yapısı Galatasaraya her anlamda engel olmuşdur.

Başkanlık konusunda Galatasaraya en az taraftar kadar bağlı olup haklarını çatır çatır koruyacak ve klübe en çok parayı kim koyarsa o başkan olsun. Gerisi hiç önemli değil.
malesef bunu hiçbir adayda göremiyorum.

Böyle bir adam olsaydı zaten en başta bir kereliğine tek liste ile güçlü bir başkaan ve yönetim oluşturulurdu.

Genç dinamik zengin başkan tercihimdir

Başkan adaylarını elestirebiilirz ama bizde her seçim adaylar çıkar tek ses olmaz muhalefet vardır herzaman birde sikecilere baksanıza adamlarda 2.bir aday bile çıkmıyor koç çok zenginle filanda alakası yok onun derdi itibarının kurtarmak sözde Kadıköy gibi kentin takımı ama özüne bakınca bildiğin akpnin futbol versiyonu biatci ,sorgulama yok muhalefet yok fener bu kafayla hep başarısız olmaya mahkum heriflerde tek adam rejimi var resmen taraftarlarida bu yüzden ruh hastası oldu

Genç dinamik zengin başkan tercihimdir
IMG-20210529-115135.jpg

Yiğit Şırdan, hoca ile çalışmayacak ama hiç kimseyi ayarladı mı o yere? Boş boş iş yapacağına orası için bakinsaydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt