Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.094
- 39.414
- 3.993
Isıtan gün nerede açıklama yapıyor tüm konuşmasını bulamadım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kimin listesinde Burak Elmasın miIsıtan gün nerede açıklama yapıyor tüm konuşmasını bulamadım
Sizce hangisi daha degerli tecrube mi yoksa proje mi?
Bize, kesin burayı okuyorlar. Dün hocanın avukatının yönetim listesinde yer alması tartışıldı, bugün hocayı bıraktı. Yine geçen günlerde proje var diyip duruyor ama finansman filan söylemiyor dendi, bunu söylemişKime atiyor burada lafi
25% olayı tamamen üfürme kank.Alt yapı hakkindaki aciklamalar en sevdigim aciklamalardir.
O iş basit; Işıtan Gün, Fortuna Sittard Başkanı.yabancı kulübüler ile stratejik işbirliği mi ? Bunu ben bir yerden duydum
https://www.samsungazetesi.com/arsi...6YjnGfI9L-zcgetH79-kuDQ3elLLtfyQKQN7qFFMkdD2Q
Aysal, Almanya'da Kulüp Satın Alarak Alt Yapı Üssü Kuruyor
O iş basit; Işıtan Gün, Fortuna Sittard Başkanı.
Yahu yanlış biliyorsunuz üzerine de kurguluyorsunuz.
Sittard'ın sahibi Işıtan Gün.
Acun'a %20 civarı hisse vermişler sadece, 51 hakkı ondaymış. Acun her yerde kulüp benim ayağı yapınca da anlaşmadan vazgeçiyorlar Acun da hisselerini geri veriyor.
Sittard'ın hakları Işıtan'da ve devam ediyor başkanlığa ancak kulübü ceo yönetecek o ise ağırlığını bize verecek.
Acun çekildi, onuda şutlarlar yakında
Adamda büyük oranda hissesi var takımın.Acun çekildi, onuda şutlarlar yakında