Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.490
- 91.519
- 5.093
Aramıza hoşgeldin EşrefdaşEşref başganıma destek olan sayısı 18 den 19 a yükselmiştir. Gün geçtikçe çılgınlar gibi büyüyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aramıza hoşgeldin EşrefdaşEşref başganıma destek olan sayısı 18 den 19 a yükselmiştir. Gün geçtikçe çılgınlar gibi büyüyoruz.
Listeleri birleştirmek mümkün bu saatten sonra? Bilmediğim için soruyorum
Aynı şekilde düşünüyorum. Eşref'in ve Yiğit Ş.'nin ne olduklarını biliyoruz.Şu an için kimse aklıma yatmıyor tam olarak, Elmas'ın listesi iyi işte. Sen?
Hoşbuldum yanlısı görüp affınıza sığındımAramıza hoşgeldin Eşrefdaş
Er ya da geç doğru yolu bulmana sevindim.Hoşbuldum yanlısı görüp affınıza sığındım
![]()
Burak Elmas, yerli bir havayolu sirketi ile anlasmis. Kaynak Ilgaz Çınar
Burak Elmas'ın stat sponsorluğu için yabancı bir şirket ile anlaştım dediğini çok net dinledim. Ya daha iyi teklif veren bir firma çıktı, ya başka bir sponsorluk için, ya da yabancı şirket ile anlaştığı yalandı.Burak Elmas, yerli bir havayolu sirketi ile anlasmis. Kaynak Ilgaz Çınar
Listeler teslim edildikten 3 hafta sonra olmalıymış. Yani listeler daha önceden teslim edilmediği için böyle bir şey mümkün değil. Yiğit Şardan-Albayrak ikilisi için 19 Haziran'da yapılacak.Yav madem herkes direk 19unda diye bakıyor bu seçime
Çoğunluk aranma şartını bu hafta sonuna alın da 12sinde yapalım seçimi
Bu yönetimin kaldığı her dk ayrı bir skandal olacak gibi
Hu Haadi herifler ya
SA
Yigit gibi bir baskan geliyor <3
Hoş mu geldin? Eşref başganımın ilk destekçilerindenim ayıp oluyor ahberd.Aramıza hoşgeldin Eşrefdaş
Bence de Hamamcıbaşı, Elmas, Öztürk oturup birleşme formüllerini konuşmalı.
Katılım zaten 3 bin kişi olacak, 800 tane yeni üye var bunları Şardan'a yönlendirirlerse kulüpte aynı zihniyet devam eder.
şöyle bir yöneticimiz olmadı
o zaman şardan olmasın da kim olursa olsun mu diyelim