- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şöyle bir yöneticimiz olmadı
Pegasustur oBurak Elmas, yerli bir havayolu sirketi ile anlasmis. Kaynak Ilgaz Çınar
Fener seçimini Pazar gününe koyduğu için sokağa çıkma yasağından ertelemek zorunda kalabilirmiş. Özel izin şu an için vermiyorlarmış. Ertelenirse seçim 25-26’sında olacakmış. Ucuz yırtmışız Cumartesi’ye konularak. MC kafasını duvarlara vuruyordur, neden Pazar yapmadım diye.
bu yonetimin devami olan sardan yonetimi secilirse felaket olur kulup icinMustafa Cengiz ve yönetimlerinde an itibarıyle bulunan tüm isimler kulüpten ihraç edilmeli ve kesinlikle bir daha kulübün kapısından sokulmamalıdır. 15 Mayısta görevlerinin bitmesi gerekiyordu, seçimi erteleyip dinamit koydular kulübün dibine.
Haysiyetsiz utanmaz herifler.
Nasıl yani anlamadımBir de Fener'in tüzüğünde hafta sonu kısıtı yok bizde hafta sonu olması kısıtı var.
Nasıl yani anlamadım
Hafta sonu seçim olamaz mı diyor tüzükte
GorecegizEe hani Qatar Airways oluyordu
Febenin kadro hazir yav. 2-3 dokunusla ve iyi t.direktörle yururler. Hem uefaya playoff dan katilacaklar, baskanlarida belli gibi. Yani fazla kaybedecekleri bisey yok gibiFener seçimini Pazar gününe koyduğu için sokağa çıkma yasağından ertelemek zorunda kalabilirmiş. Özel izin şu an için vermiyorlarmış. Ertelenirse seçim 25-26’sında olacakmış. Ucuz yırtmışız Cumartesi’ye konularak. MC kafasını duvarlara vuruyordur, neden Pazar yapmadım diye.
fener şampi diyebilir miyiz?Febenin kadro hazir yav. 2-3 dokunusla ve iyi t.direktörle yururler. Hem uefaya playoff dan katilacaklar, baskanlarida belli gibi. Yani fazla kaybedecekleri bisey yok gibi