Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

şöyle bir yöneticimiz olmadı

tribünden gelen 1 YİĞİT geliyo

1539813396896.webp

Fener seçimini Pazar gününe koyduğu için sokağa çıkma yasağından ertelemek zorunda kalabilirmiş. Özel izin şu an için vermiyorlarmış. Ertelenirse seçim 25-26’sında olacakmış. Ucuz yırtmışız Cumartesi’ye konularak. MC kafasını duvarlara vuruyordur, neden Pazar yapmadım diye.

Fener seçimini Pazar gününe koyduğu için sokağa çıkma yasağından ertelemek zorunda kalabilirmiş. Özel izin şu an için vermiyorlarmış. Ertelenirse seçim 25-26’sında olacakmış. Ucuz yırtmışız Cumartesi’ye konularak. MC kafasını duvarlara vuruyordur, neden Pazar yapmadım diye.

Fener'in tüzüğünde çoğunluk 1 gün bizde 1 hafta, o yüzden cumartesi tercih ediliyor, diğer şehirlerden gelenler olduğu için.

Fener'in seçimi % 99 26 Haziranda olacak ama onlar için bir şey değiştirmeyecektir.

Bir de Fener'in tüzüğünde hafta sonu kısıtı yok bizde hafta sonu olması kısıtı var.

Yalnız Burak elmas çok doğru bişey söyledi yönetim yetkisi olmadığı resmen düştüğü için sponsor anlaşması imzalayamaz diyor ve bu olay doğru yönetimin bugüne n itibariyle imza hakkı yok yasal olarak rte ayrıca özel.izin verir bilemem

Mustafa Cengiz ve yönetimlerinde an itibarıyle bulunan tüm isimler kulüpten ihraç edilmeli ve kesinlikle bir daha kulübün kapısından sokulmamalıdır. 15 Mayısta görevlerinin bitmesi gerekiyordu, seçimi erteleyip dinamit koydular kulübün dibine.

Haysiyetsiz utanmaz herifler.

Mustafa Cengiz ve yönetimlerinde an itibarıyle bulunan tüm isimler kulüpten ihraç edilmeli ve kesinlikle bir daha kulübün kapısından sokulmamalıdır. 15 Mayısta görevlerinin bitmesi gerekiyordu, seçimi erteleyip dinamit koydular kulübün dibine.

Haysiyetsiz utanmaz herifler.
bu yonetimin devami olan sardan yonetimi secilirse felaket olur kulup icin

Abdürrahim gölge başkan olmak istiyor. MC yönetiminde bunun ilk adımlarını attı zaten. Umuyorum ve tahmin ediyorum camia buna müsade etmeyecektir.

Febenin kadro hazir yav. 2-3 dokunusla ve iyi t.direktörle yururler. Hem uefaya playoff dan katilacaklar, baskanlarida belli gibi. Yani fazla kaybedecekleri bisey yok gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt