Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
apo co-başkanlık yapacak ortak ve liste bulsun diye seçimin ertelenmesi bana başka bir seçimin iptalini ve arada geçen sürede malın götürülmesini hatırlattı !!! her fırsatta millete garip yakıştırmalar yapmak için birbirinlen yaraşan tayf bu benzetmeye nasıl vakıf olamadı acaba? heralde işlerine geldiği için bu tehir işi... !!!!

apo co-başkanlık yapacak ortak ve liste bulsun diye seçimin ertelenmesi bana başka bir seçimin iptalini ve arada geçen sürede malın götürülmesini hatırlattı !!! her fırsatta millete garip yakıştırmalar yapmak için birbirinlen yaraşan tayf bu benzetmeye nasıl vakıf olamadı acaba? heralde işlerine geldiği için bu tehir işi... !!!!
olabilir

Qatar, Redbull'a inanmıyorsunuz Pegasus'a inanıyorsunuz
Ne tuhafsınız yav

Bu arada ben sponsorluk haberlerinin hiçbirini ciddiye almıyorum

Acaba globalleşme de ve bir marka yaratma konusunda Juventus gibi pazarlama için daha minimalist yeni bir logo ihtiyacı doğar mı? Başkan adayları bu konuda bir çalışma yapmamış sanırım.

sebebi bu erteleme ile ilgili bir tek kişinin bile olumlu bakmaması olabilir zira bir tane anti tetimci yoktur ki apoyu sevsin

apoyu yaklaşık 3 5 ay öncesine kadar terimciler seviyordu ve her gelişinde şampiyon oluşumuz anlatılıyordu

ayrıca seçimin erteleme benzetmeni de yerinde buldum tıpkı terimin her başarısızlığının dış mihraklara bağlanmasına yapılan benzetmeler gibi

sebebi bu erteleme ile ilgili bir tek kişinin bile olumlu bakmaması olabilir zira bir tane anti tetimci yoktur ki apoyu sevsin

apoyu yaklaşık 3 5 ay öncesine kadar terimciler seviyordu ve her gelişinde şampiyon oluşumuz anlatılıyordu

ayrıca seçimin erteleme benzetmeni de yerinde buldum tıpkı terimin her başarısızlığının dış mihraklara bağlanmasına yapılan benzetmeler gibi

ertelemeye karşı olup şardan diye forumu inletmek uyuşan bir tutum olmadığından o kısmı pek şey yapamayacam. apoyu da sevenler olabilir ama çoğunluk necessary evil olaraktan bakıyor. her başarısızlığın dış etkenlere bağlanması kadar en ufak olumsuzlukta sanki ft yerine başkası olsa hiç olumsuzluk yaşanmayacakmışçasına eleştiriye abanmak gibi bir vaziyet olduğundan orda da konuyu çift taraflı arz etmekten kaçındığını gözlemliyorum

Seçim ertelenmedi, iptal edildi. Normalde ertelenmesi gerekirdi. Aradaki fark şu olması gerektiği gibi ertelenseydi daha erken yapabilirdin ve ayrıca zamanında başvuru yapmayanlar katılamayacaktı. Mevcut yönetim aday çıkartmak istediği için iptal etti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt