Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.792
- 109.615
- 4.878
Bizi cezalandırılmaya devam ederlersefener şampi diyebilir miyiz?
Bjk yerine fb kollanmaya baslanirsa neden olmasin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizi cezalandırılmaya devam ederlersefener şampi diyebilir miyiz?
Her sezon basi oldugu gibi evet. Ama sezon sonu sapinimi alirlar yoksa baska bisey mi orasini kestirmek su anlik gucfener şampi diyebilir miyiz?
olabilirapo co-başkanlık yapacak ortak ve liste bulsun diye seçimin ertelenmesi bana başka bir seçimin iptalini ve arada geçen sürede malın götürülmesini hatırlattı !!! her fırsatta millete garip yakıştırmalar yapmak için birbirinlen yaraşan tayf bu benzetmeye nasıl vakıf olamadı acaba? heralde işlerine geldiği için bu tehir işi... !!!!
havayolu sirketleri bitik durumda degil mi? sponsorluga butce ayırmazlar gibi geliyor.Çarşıdan aldım Red bull ve Qatar airways.
Eve geldim Pegasus.
imza: Burak Elmaz.
Bilemiyorum valla.havayolu sirketleri bitik durumda degil mi? sponsoluga butce ayırmazlar gibi geliyor.
apo co-başkanlık yapacak ortak ve liste bulsun diye seçimin ertelenmesi bana başka bir seçimin iptalini ve arada geçen sürede malın götürülmesini hatırlattı !!! her fırsatta millete garip yakıştırmalar yapmak için birbirinlen yaraşan tayf bu benzetmeye nasıl vakıf olamadı acaba? heralde işlerine geldiği için bu tehir işi... !!!!
sebebi bu erteleme ile ilgili bir tek kişinin bile olumlu bakmaması olabilir zira bir tane anti tetimci yoktur ki apoyu sevsin
apoyu yaklaşık 3 5 ay öncesine kadar terimciler seviyordu ve her gelişinde şampiyon oluşumuz anlatılıyordu
ayrıca seçimin erteleme benzetmeni de yerinde buldum tıpkı terimin her başarısızlığının dış mihraklara bağlanmasına yapılan benzetmeler gibi
Seçim ertelenmedi, iptal edildi. Normalde ertelenmesi gerekirdi. Aradaki fark şu olması gerektiği gibi ertelenseydi daha erken yapabilirdin ve ayrıca zamanında başvuru yapmayanlar katılamayacaktı. Mevcut yönetim aday çıkartmak istediği için iptal etti.sebebi bu erteleme ile ilgili bir tek kişinin bile olumlu bakmaması olabilir zira bir tane anti tetimci yoktur ki apoyu sevsin
apoyu yaklaşık 3 5 ay öncesine kadar terimciler seviyordu ve her gelişinde şampiyon oluşumuz anlatılıyordu
ayrıca seçimin erteleme benzetmeni de yerinde buldum tıpkı terimin her başarısızlığının dış mihraklara bağlanmasına yapılan benzetmeler gibi