Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçim ertelenmedi, iptal edildi. Normalde ertelenmesi gerekirdi. Aradaki fark şu olması gerektiği gibi ertelenseydi daha erken yapabilirdin ve ayrıca zamanında başvuru yapmayanlar katılamayacaktı. Mevcut yönetim aday çıkartmak istediği için iptal etti.
sardansız 3 yıl kaybetmektense sardanla 1 ay kaybetmek yegdir.

Ben geldim, adayım Metin Öztürk Başkan❤️💛

tenor.gif

sardansız 3 yıl kaybetmektense sardanla 1 ay kaybetmek yegdir.
Sorun şu Şardan'la kaybetmeme şansın yok. Burak Elmas, Metin Öztürk, Eşref Hamamcıoğlu bunlardan birisini destekleyenleri anlayabilirim ama son gün şapkandan çıkan adayları özellikle listeleri de gayet kötüyken destekleyenleri hiç anlamıyorum.

Sorun şu Şardan'la kaybetmeme şansın yok. Burak Elmas, Metin Öztürk, Eşref Hamamcıoğlu bunlardan birisini destekleyenleri anlayabilirim ama son gün şapkandan çıkan adayları özellikle listeleri de gayet kötüyken destekleyenleri hiç anlamıyorum.
adam tatildeymiş renktaş. ne var yani son gun geldiyse.

ertelemeye karşı olup şardan diye forumu inletmek uyuşan bir tutum olmadığından o kısmı pek şey yapamayacam. apoyu da sevenler olabilir ama çoğunluk necessary evil olaraktan bakıyor. her başarısızlığın dış etkenlere bağlanması kadar en ufak olumsuzlukta sanki ft yerine başkası olsa hiç olumsuzluk yaşanmayacakmışçasına eleştiriye abanmak gibi bir vaziyet olduğundan orda da konuyu çift taraflı arz etmekten kaçındığını gözlemliyorum

aponun olduğu seçeneğe 10 kez terimi tercih edeceğim için orayı geçiyorum

terim veya yerli hoca sonrası belki hiçbir şey güllük gülistanlık olmayacak ama daha kötü olma ihtimali de çok zayıf

Seçim ertelenmedi, iptal edildi. Normalde ertelenmesi gerekirdi. Aradaki fark şu olması gerektiği gibi ertelenseydi daha erken yapabilirdin ve ayrıca zamanında başvuru yapmayanlar katılamayacaktı. Mevcut yönetim aday çıkartmak istediği için iptal etti.

biliyorum rengim

iğrenç bir tezgah aponun işi

sandıkta aysun kayacı krizi yaşamamak adına galatasaray kulübünün halka kapalı olması makul. umarım galatasaray'ın bu ayırt edici özelliği bile gözüne batan acılı şalgam eylül'de televizyondaki projeleriyle hayatımıza geri döner.

2. cümleyi izah eder misin ahbert

ertelemeye karşı olup şardan diye forumu inletmek uyuşan bir tutum olmadığından o kısmı pek şey yapamayacam. apoyu da sevenler olabilir ama çoğunluk necessary evil olaraktan bakıyor. her başarısızlığın dış etkenlere bağlanması kadar en ufak olumsuzlukta sanki ft yerine başkası olsa hiç olumsuzluk yaşanmayacakmışçasına eleştiriye abanmak gibi bir vaziyet olduğundan orda da konuyu çift taraflı arz etmekten kaçındığını gözlemliyorum
Onlarda antibiatci oluyor.Terim nefreti yuzunden Gozleri Galatasarayi bile gormuyor.

En güzel en yararlı başkan Metin başkan olacağı için seçilemeyecektir. Eşref ya da elmas üçüncü bir ihtimal yok maalesef.

2. cümleyi izah eder misin ahbert

late şardan galatasaray kulübünün fener gibi halka açılıp 15.000'e gerekli gereksiz herkesin oy kullanıp dikta yönetimiyle kulüp yönetilmesi gerektiğini savunmuştu. halbuki galatasaray'ın olayı kim zengin, forslu, liseli olursa olsun başarısız başkana olan tahammülsüzlükten ileri geliyor, burdan da rahat okuyabileceğimiz gibi ortalama ve aklen kısıtlı vatandaşın zekasına güvenip bunun önünü açmak galatasaray'ın kötüülüğüne bir hamle olur. kendisinin hala bir ilişkisi var mı bilmiyorum ama fatih aksoy'la birlikte show tv'ye dizi satan medyapım'ın kurucuılarından birisiydi. yeniden tv sektörüne dönüp vasat amerikan dizilerinin uyarlamalarını türkiye'ye sokarsa daha memnun olurum. weinstein fantezilerini kulübümüzün üzerinde sergilemesi hoşumuza gitmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt