Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım tartışma programı şeklinde değil bir forum şeklinde olur. Ne kadar güzel bir şey olsada öne çıkmak isteyen adayların kulüpte bölünmeye yol açabileceği şeklinde endişelerim var. Daha soft bir ortamda geçmesi temennim olur.

Albayrak, Cengiz ve Günay üçlüsünün temel dertleri kasa kolaylığı sağladıkları paralarını en kısa yoldan geri almaktır. Bu normalde eleştirilecek birşey değil ancak bunu kullanarak diğer Başkan adaylarına sopa göstermeleri, sopanın ucundaki sap kadar Gs için değerli olmadıklarını göstermektedir.

Önyargılarımızı bir kenara birakalim
resim_2021-06-02_130550.webp

Albayrak, Cengiz ve Günay üçlüsünün temel dertleri kasa kolaylığı sağladıkları paralarını en kısa yoldan geri almaktır. Bu normalde eleştirilecek birşey değil ancak bunu kullanarak diğer Başkan adaylarına sopa göstermeleri, sopanın ucundaki sap kadar Gs için değerli olmadıklarını göstermektedir.

Ne kasa kolaylığı renktaş. Adamlar geçen sene pandemi de tüm içerdeki paralarını almış. Bu yüzden pandemi sonrası oyuncu maaşları ödenmemiş. Kaan’ı yönetim kasa kolaylığı yapmadığı için kaçırdık. Bunları söyleyende adamları Rodop. Yardım kampanyası başlattılar, 500 bin tl Cengiz, 500 bin Albayrak verdi sadece. Bu ikisi dışındaki hiçbiri yardım kampanyasına katılmamış. Verdikleri para 1 milyon tl, Beşiktaş yönetimi bile 10 milyon tl bağışlamıştı. Zaten Yusuf Günay kasa kolaylığı yapabilecek bir adam değil. 250 milyon tl bankalar birliğinden aldıkları parayla ödediler maaşları. Koç bile dün laf attı bu konu üstünden. Albayrak yeniden seçilmek için bir iki transfere kasa kolaylığı yapabilir ama bunun haricinde yok öyle kasa kolaylığı falan. Anca bankalar birliği anlaşmasında imzaladıkları kefaletin şovunu yapıyorlar. Devlet kredisi olmasa Albayrak dışında hiçbirini zaten kefilde yapmazlardı.

Metin Öztürk’ten ses gelmedi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaray'da 4 maddede seçim rüzgarı!

Oy verme işlemi sınıflarda değil, bahçede olacak.

Yaşlı ve arabası olmayan üyeler için servisler kaldırılacak.

Son iki yılda üye olan 800 kişi oy kullanacak.

Sayım işleminin izlenebilmesi için bahçeye barkovizyon kurulacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt