- 1 Ağustos 2014
- 63.841
- 75.050
- 4.338
Bu 800 yeni üyenin kaçının kaydını M.C yaptırmıştır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece bjk baskani 10 milyon bagisladi. Sanirim eşi de 5 milyon bagisladiNe kasa kolaylığı renktaş. Adamlar geçen sene pandemi de tüm içerdeki paralarını almış. Bu yüzden pandemi sonrası oyuncu maaşları ödenmemiş. Kaan’ı yönetim kasa kolaylığı yapmadığı için kaçırdık. Bunları söyleyende adamları Rodop. Yardım kampanyası başlattılar, 500 bin tl Cengiz, 500 bin Albayrak verdi sadece. Bu ikisi dışındaki hiçbiri yardım kampanyasına katılmamış. Verdikleri para 1 milyon tl, Beşiktaş yönetimi bile 10 milyon tl bağışlamıştı. Zaten Yusuf Günay kasa kolaylığı yapabilecek bir adam değil. 250 milyon tl bankalar birliğinden aldıkları parayla ödediler maaşları. Koç bile dün laf attı bu konu üstünden. Albayrak yeniden seçilmek için bir iki transfere kasa kolaylığı yapabilir ama bunun haricinde yok öyle kasa kolaylığı falan. Anca bankalar birliği anlaşmasında imzaladıkları kefaletin şovunu yapıyorlar. Devlet kredisi olmasa Albayrak dışında hiçbirini zaten kefilde yapmazlardı.
Aponun 300 yoksa aday olmayın demesi miKolpa di mi bu
İlki kolpa değilAponun 300 yoksa aday olmayın demesi mi
Yoksa metinin şl gibi listemiz var, sadece bir kişi o 300ü verir demesi mi
300 kolpa demek ha.İlki kolpa değil
Abdül aramış aday olanları
Başkanın son basın açıklamasında slayt olarak yayınladığı sayılar anlamında kasa kolaylığı lafını kullandım. Şuan kulübün bu adamlara 300 milyon TL'den fazla borcu var gözüküyor kendi açıklamalarına göre.Ne kasa kolaylığı renktaş. Adamlar geçen sene pandemi de tüm içerdeki paralarını almış. Bu yüzden pandemi sonrası oyuncu maaşları ödenmemiş. Kaan’ı yönetim kasa kolaylığı yapmadığı için kaçırdık. Bunları söyleyende adamları Rodop. Yardım kampanyası başlattılar, 500 bin tl Cengiz, 500 bin Albayrak verdi sadece. Bu ikisi dışındaki hiçbiri yardım kampanyasına katılmamış. Verdikleri para 1 milyon tl, Beşiktaş yönetimi bile 10 milyon tl bağışlamıştı. Zaten Yusuf Günay kasa kolaylığı yapabilecek bir adam değil. 250 milyon tl bankalar birliğinden aldıkları parayla ödediler maaşları. Koç bile dün laf attı bu konu üstünden. Albayrak yeniden seçilmek için bir iki transfere kasa kolaylığı yapabilir ama bunun haricinde yok öyle kasa kolaylığı falan. Anca bankalar birliği anlaşmasında imzaladıkları kefaletin şovunu yapıyorlar. Devlet kredisi olmasa Albayrak dışında hiçbirini zaten kefilde yapmazlardı.
Çelebi birleşme ihtimali konusunda acaba 2.başkanlık düşürebilir miyim derdindeydi. Bu çok açık. Hazırlıkları uzun süredir yapan burak ve metin buna paye vermez. Eşref desen 2. başkanlığa 10 kişiye söz vermiş olabilir. Belki Yiğit ile olabilirdi ama o da zaten emir kulu. Apo varken Işın'ın yüzüne bakan olmaz.Işın Çelebi bütün adayları stadyuma davet etti, sorunları konuşmak ve belki adaylar arasında birleşme ihtimali olur mu onu değerlendirmek için, ama 1 kişi bile değer verip katılmadı.
Arda ve Fatih Terim muhabbetleri olmasa Burak Elmas ve Metin Öztürk iyi hazırlanmış bir görünüm veriyorlar ama öte yandan başkanlık için aşırı istekli olmaları insanı biraz şüphelendiriyor.
Öte yandan Yiğit Şardan'a Abdurrahim Albayrak yüzünden Burak Elmas ve Metin Öztürk'ten bile daha soğuk bakıyorum. A.A. birde kasa kolaylığından falan bahsediyor aylarca yapamadığı transferler, forvetsiz orta sahasız geçirdiğimiz sezonları unutmuş olmalı hala yüzsüz bir şekilde aday olabiliyor.
Eşref Başkan bana kulüp kültürüne daha bağlı ve realist bir aday gibi geliyor. Diğerleri gibi uçup kaçmıyor, yapamayacağı vaatlerde de bulunmuyor. Gayet aklı başında, mantıklı ve popülist söylemlerden uzak bir kampanya yürütüyor. Ayrıca hoca konusunda da diğerleri gibi her şeyi Fatih Terim'e bırakacağım o ne derse o gibi Galatasaray başkanlığına yakışmayacak bir duruş da sergilemiyor. Şartları olduğu o şartlara uyması durumunda Fatih Terim'le çalışabileceğini ifade ediyor bu da tüm iplerin hocanın elinde olmayacağı bir sistemi kabul ederse çalışabiliriz demek.
Diğer adaylar sütten olduğu için onlar hakkında değerlendirme yapmaya bile gerek yok.
Albayrak ve 300 milyon mevzusu doğrudur muhtemelen.Kolpa di mi bu
Albayrakın araması ve 300 hazır mı diye sorması doğru zaten.Albayrak ve 300 milyon mevzusu doğrudur muhtemelen.
Ama veririz sözleri uçuk geliyor bana. Öyle sigortacı dostlarım var olayı ile bu kadar para toplayabilecegini sanmam.
Başkanın son basın açıklamasında slayt olarak yayınladığı sayılar anlamında kasa kolaylığı lafını kullandım. Şuan kulübün bu adamlara 300 milyon TL'den fazla borcu var gözüküyor kendi açıklamalarına göre.