Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray Kulübü’nün 19 Haziran’da yapılacak seçimli olağan kongresinde başkan adayı olan eski bakan Işın Çelebi, mevcut yönetimin şeffaf olmadığını belirterek, “Türkiye’deki çürümüşlüğün buraya da yansıdığını görüyoruz” dedi.

Sözcü’den Çiğdem Toker’e konuşan Çelebi, kongrede aday olmayan mevcut başkan Mustafa Cengiz yönetimini topa tuttu.

Galatasaray’da iki yıldır mali kongre yapılmadığını hatırlatan Çelebi, kulüp yönetiminde ‘Kuzey Kore modeli bir gizliliğin hakim olduğunu’ ve ‘hiçbir rakam, bilanço analizi ortaya konmadığını, kâr ve zarar durumunun ibra edilmediğini’ ifade etti.

Çelebi şöyle konuştu: “Körfez ülkelerindeki bankalarla konuşuyordum. 300 milyon dolar kredi alacaktık. Ön mutabakata vardık. Ama bunun için uluslararası standartlarda bir rapor hazırlatmamız gerekiyordu. Denetim yapan Ernst&Young’dan bir rapor rica ettim. Yönetim o izni vermedi. Bu raporu alamadığımız için çalışmamız aksadı. Son iki yılda 1500 yeni üye yapılmış. Mali genel kurulda onaylanması gerekiyordu. Yapılmadığı için olmadı. Bu insanlar oy kullanacak. Sadece isimler ve sicil no’ları var. Ulaşmak istedik. Adres ve telefonları yok. Kişisel verileri koruma kanunu diye vermediler. Peki biz aday olarak yeni üyelere nasıl ulaşacağız? Nerede seçilme özgürlüğü?”

#Işın başkan

Galatasaray Kulübü’nün 19 Haziran’da yapılacak seçimli olağan kongresinde başkan adayı olan eski bakan Işın Çelebi, mevcut yönetimin şeffaf olmadığını belirterek, “Türkiye’deki çürümüşlüğün buraya da yansıdığını görüyoruz” dedi.

Sözcü’den Çiğdem Toker’e konuşan Çelebi, kongrede aday olmayan mevcut başkan Mustafa Cengiz yönetimini topa tuttu.

Galatasaray’da iki yıldır mali kongre yapılmadığını hatırlatan Çelebi, kulüp yönetiminde ‘Kuzey Kore modeli bir gizliliğin hakim olduğunu’ ve ‘hiçbir rakam, bilanço analizi ortaya konmadığını, kâr ve zarar durumunun ibra edilmediğini’ ifade etti.

Çelebi şöyle konuştu: “Körfez ülkelerindeki bankalarla konuşuyordum. 300 milyon dolar kredi alacaktık. Ön mutabakata vardık. Ama bunun için uluslararası standartlarda bir rapor hazırlatmamız gerekiyordu. Denetim yapan Ernst&Young’dan bir rapor rica ettim. Yönetim o izni vermedi. Bu raporu alamadığımız için çalışmamız aksadı. Son iki yılda 1500 yeni üye yapılmış. Mali genel kurulda onaylanması gerekiyordu. Yapılmadığı için olmadı. Bu insanlar oy kullanacak. Sadece isimler ve sicil no’ları var. Ulaşmak istedik. Adres ve telefonları yok. Kişisel verileri koruma kanunu diye vermediler. Peki biz aday olarak yeni üyelere nasıl ulaşacağız? Nerede seçilme özgürlüğü?”

#Işın başkan
Iki yilda 1500 mu

Normalde de uye artisi bu kadar hizli mi oluyor

olabiliyor ama ben secimlerde birkaç taneden fazla beyaz oy gormedim simdiye kadar.
Burak Elmas'ın ekibi zengin, global anlamda iş bitiren isimler var ama kendisinde başkanlık vasfı göremiyorum. Metin Öztürk daha iyi başkan olur, ağzı iyi laf yapıyor ama ekibi çok tırt. Umarım dediğin gibi beyaz liste şeklinde olur ama zor ihtimal o da.

Iki yilda 1500 mu

Normalde de uye artisi bu kadar hizli mi oluyor
ALINACAK ÜYE SAYISI
MADDE 8: A ve C gruplarında yukarıda tanımlanan üye adayları için hiçbir sayısal sınırlama uygulanmaz.
A ve C grupları dışında diğer gruplarda tanımlanan adaylardan üyeliğe alınacakların toplam sayısı her yıl Ocak ayında Yönetim Kurulu tarafından belirlenir.
Alınacak toplam üye sayısı bir önceki yıl sonu (31 Aralık) itibarı ile Kulübün kaydı açık üye sayısının %3 (yüzde üç)'ünden fazla olamaz.
Yönetim Kurulu tarafından belirlenen alınacak toplam üye sayısından fazla üye kabul edilmesi durumunda, işlem sırasına göre sınırı aşan üyelik geçersiz olur ve düşer.
Ancak her durumda, bir yılda kabul edilecek toplam üye sayısı 400 (dört yüz)'ü aşamaz.

Albayrak kameraların arkasında ne iş çeviriyor acaba Metin Öztürk'ü arayıp paranız yoksa aday olmayın demiş. Hayırdır Apo? Galatasaray sana mı kaldı?

Burak Elmas'ın ekibi zengin, global anlamda iş bitiren isimler var ama kendisinde başkanlık vasfı göremiyorum. Metin Öztürk daha iyi başkan olur, ağzı iyi laf yapıyor ama ekibi çok tırt. Umarım dediğin gibi beyaz liste şeklinde olur ama zor ihtimal o da.
bilemiyorum. birlikte çalışacakları insanları kendilerinin seçmesi daha iyi olur sanki. zoraki biraraya getirilmiş kişilerden oluşan yönetim çok yürümez gibi.

Metin Bey ve Burak Bey en hazırlıklı adaylar
Kabul etmek gerek bunu

Bu sene nasıl geçecek hiçbir fikrim yok ya.

Minimum 3 as, 3 yedek ve Halil + Gedson transferleri lazım. Toplamda 8 oyuncu eder...

Eğer Babel, Falcao, Feghouli üçlüsünden de yolcu olursa onların yerine de gerekli.

Yaşlı ve arabası olmayan üyeler için servisler kaldırılacak.
images-47.webp

images-48.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt