Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E3BRnV_XIAM5Far

ışın bey ile eşref bey terim konusunda net değil

zaman dar olduğu için iyi hoca bulamamaktan korkuyorlar muhtemelen

yani terim ilk seçenekleri değil gibi

özellikle şardan ve ekibine oy verenler açık oylama usulü tespit edilmeli

herif akşamdan kalma gömlegi giymiş pazara gider gibi gelmiş bakacaz edecez deyip durdu

nelerine güvenerek giriyorlar bu secime bu adamlar yaw
kendi menfaatlerini gs menfaatlerinin üzerinde gören adamlar bunlar. daha görev tanımı yapılmamış listesini tanımayan adam gs a zarar vermek için geliyor demektir

Yigit Sardan niye hicbirseyi takmiyor bence nedeni belli
Görünüste baskan olarak takilacak
baskanligi M.Cengiz disardan sürdürcek kararlari o alacak Apoyu bosuna 2 baskan yapmadilar Sardanin yanina
Cengiz secilmeyecegini anladigi icin bence Yigit Sardandan rica ettiler
Yoksa bu adamin bukadar umursamamasi mantik disi

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mevcut adaylarla önümüzdeki yaz tekrar seçim gündeme gelir bence. Cengiz'in şansı tribünün olmamasıydı keza divan kurulu da etkin değildi. Kulübün sevdiğim bir özelliği varsa o da başarısızlıkta adamı çabuk kesmesi öyle bu belirsizliğe 2-3 sene daha tahammül etmeyiz gibi.

nelerine güvenerek giriyorlar bu secime bu adamlar yaw
kendi menfaatlerini gs menfaatlerinin üzerinde gören adamlar bunlar. daha görev tanımı yapılmamış listesini tanımayan adam gs a zarar vermek için geliyor demektir

Yiğit bey, Galatasaray'ın efsanesi Fatih Terim sorulduğunda cümleye 'Bu Fatih Terim konusu' diye başlamanız hiç hoş değil.

Bu ne yaw. Nesi yanlis bu ifadenin. Nasil bir grizgah yapmasi gerekiyordu.
Kral hocam padisah hocam cennet mekan hocam diye cümleye baslayanlardan daha samimi konuşmus :d

Geçen yazdığımı tekrar yazayım. Genellikle Burak Elmas’ın olduğu yayınları hep bana denk geliyor. Ve sonuna kadar izliyorum. Yalancı biri olsa samimiyetsiz olsa mimiklerinden belli olur. Yalan söylemiyor ve popülizm peşinde değil. Benimde başlarda kafamda soru işaretleri vardı ama tamamen giderdi. Her söylemiyle planlı programlı ve donanımlı hazırlanmış. Başarılar diliyorum kendisine. İnşAllah başkan olarak görürüz.

Heves ve istek seni inandırır. Zaten vaat verenler genelde kendi de inanır. Sorun şu ki, bu vaatleri bu ekonomik konjonktürde yerine getirmek çok çok zor. Hatta bana göre kendi öz kaynaklarımızla imkansız. Senelik asgari 50-60 milyon euro maaş ödeyen bir kulübüz. sponsor gelirleri toplamı, yayın gelirleri vs sadece maaşa gidiyor, belki maaşa bile yetmiyor. Eskiden 200 tlye forma aldığımızda 70-80 euro katkımız oluyordu takıma. şimdi 20 euro katkımız bile olmuyor neredeyse. Seyirci yok. Avrupadan gelir gelmeyecek. Hal böyleyken kendisini inandırdığı bu projeler, realiteyle birleştiğinde tozlu raflara kalkacak. Terim gibi her transfer döneminde takımı yenilemek isteyen bir TD ile transferler bile aksayacak, millet zaten güçlü bir yapısı olmayan Elmas'ı direkt harcayacak. Kariyerlerinde başarılı olan ekip, sırf bu sebeplerden dolayı dağılır, aynı Aysal'ın 2. dönemi gibi. Kimse kendisini takım uğruna harcatmaz. Benim korkum bu. Diğer adaylar çok mu iyi derseniz, hiçbiri iyi değil. Sıkıntı şu ki, Elmas fazla açılırsa, kulübü toptan kapattırmaya en yakın aday o. Eşref vs kulübü batırmaz, anadolu kulübü yapar en fazla. Ama Elmas tam bir kumar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt