Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kefenimizi giyip çıktık bu yola. Senden vazgeçmek yok Eşref başganım

C5rIhTJWQAEPuMJ

Reis sana saygım vardır severim de ama böyle "ftcimbom" gibi ifadeler kullanmak hem sana yakışmıyor hem de artık bu kısır tartışmaları okumaktan çok yoruldum.

Bu kutuplaşma bu şekilde devam ederse bu forumun da açık olmasının bir anlamı kalmayacak, herkesi sağduyuya davet ediyorum bu konuda.
Kusura bakma Keramettin adminim, forumu kendiminmiş gibi benimseyen biriyim 2006dan beri nöbet tutan biri olarak :D Foruma değildi lafım, Fatih Terim benim adıma başarılarına teşekkür edilip gönderilmeli diyenlerden olduğumu biliyorsun, ama son dönem TD olarak savunmayı geçip başkan olarakta görmeliyiz denmeye başlandı forumda, FTsporlu lafına binaen ftcimbom dedim. Yoksa forum yönetimin demokratik tavrını seviyorum. Lütfen foruma binaen dediğimi düşünme. Son dönemde Terim başlığına ve haberlerine bile girmiyorum, insanlar rahatsız olmasın, kutuplaşma olmasın diye. 4 konu sürekli açık ve takip ediyorum, seçim-transfer nöbeti-genel türkiye gündemi-covid başlığı. Bunlar dışında şu kişi şunu yapmış bu kişi bunu yazmış açığını bulayım, şunu yapayım diye bir durum yok. Bu kutuplaşma beni de rahatsız ettiği için ftsporlu lafından yola çıkıp forumu ftcimboma yazıyormuş gibi değilde, gscimboma yazıyormuş gibi entry girsinler istiyorum. Yanlış anlaşılma olmuş, kusura bakma. Gscimbom kırmızı çizgimiz.

113 yilda yapilan borcun yarisi mi ne son 3 senede yapildi falan dedi
Aysal geldiğinde 230 m dolar - 400 milyon bandında
Aysal bıraktığında 238 m dolar - 550 milyon
Dursun bıraktığında 300 m euro - 1.4 milyar
Cengiz bıraktığında 200 euro - 2.1 milyar

Son 3 senede borçların çoğu TLye çevrildi, sözleşmelerin de yarısı TL oldu.

Hiç bir dönemi tek başına değerlendiremezsin. Onlar yönetimdeyken kur 1.3-1.5 arası değişmiş, şu anki yönetim geldiğinde euro 4.60tı şimdi 10.60.

Bunun artısı da var eksisi de lakin Polat dönemindeki reel zarar daha fazla çünkü kur düşüktü, ekonomi iyidi lakin takım başarısızdı ve sportif geliri yoktu.

genel kurulun dursun'a karsi cengiz'de birelesmesi gibi bir sey olmali. yoksa bu sirdan aradan siyrilabilir. burak elmas haydi abim görev senin denmeli.

Eşref dayıya.nezaman dinlesem garson nerde kaldı bizim ufakla, mezeler diyecekmis kıvamında zoraki aday yapildim.diye bağırıyor resmen

Metin Öztürk ist der Vater von Cem und Yağmur. Seine erste Ehefrau Melek ist gestorben. Seither ist er alleinerziehender Vater. Er findet seine große Liebe Doris Schneider und zieht mit der deutschen Familie zusammen. Metin ist von Beruf Kommissar.

Staffel 1
Metin und Doris ziehen zusammen.

Staffel 2
Am Ende der zweiten Staffel heiratet Metin Doris.

Staffel 3

Metin Öztürk ist der Vater von Cem und Yağmur. Seine erste Ehefrau Melek ist gestorben. Seither ist er alleinerziehender Vater. Er findet seine große Liebe Doris Schneider und zieht mit der deutschen Familie zusammen. Metin ist von Beruf Kommissar.

Staffel 1

Staffel 2

Staffel 3

1622891649091.webp

Staffel 1

Staffel 2

Staffel 3

Alakasi yok bence. Şardan senin söylediğin tanıma uyuyor.
Hayır alakası yok şardani bilen bile gerçekten iş adamıdır eli koluda çok uzundur ama bu seçime hatır gonulle girdi eğer kendisi istekli olsa çok uzun zaman önceden kendi ekibini kurardi misal.ustunberk ve haldun yakın arkadaşları banko alırdı yanına eşref denen adam ölmeyi unutan fosillerin gazlamasiyla aday olmuş statükocu bir adam gelirse görürsünüz ne hale geleceğimizi cengiz,yağlı sürat filan daha iyi diyenler olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt