- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Metin Öztürk: "5 tane sponsor hazır. 3'ü yabancı 2'si yerli... Bir tanesi de Premier Lig'de bir takımın global sponsoru..."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet TT Ocak ayında açılmıştı. Sponsorluğun bitimi de Ocak ayındaydı 30 milyon TL ile sezon sonuna kadar uzatıldı.Stat sponsorluğu için Aralık ayında bitiyor dedi ama bence yanlışı var. Ekim-Mayıs arası için yapılmıştı stat sponsorluğu yenilemesi.
"Bu anlaşma gereği Türk Telekomünikasyon A.Ş. tarafından Şirketimize 2020-2021 sezonu için 30 milyon TL ödenecektir" Alıntı(KAP)
Metin ve Burak birbirlerinin oylarini çalacaklar, corona yüzünden liseli dedelerin gücü’de baya azalacak. Normal bence.Yigit Sardan'in bu kadar rahat hareket etmesi beni kuskulandiriyor
Renk seçimine katılmamaları eksi yazar bence. Katılmak için fırsat bulmaları gerekirdi.Hamamcioglu, Özdemir ve Sardan renk secimine katilmamis. Bu adamlardan birini tercih eden Galatasarayli degildir.
Birisi Kenan Karaman, diğeri Kaan Ayhan.'' 2 tane önemli milli oyuncu ile görüşüyoruz ''
Mukemmel.Burak Elmas ile listeleri neden birleştirmediniz ?
'' Seçimden sonra zaten birleşeceğiz. Burak Elmas kazanırsa ben sponsorluklarımı ona götüreceğim. Ben kazanırsam da o getirecek. Bugün de renk seçiminde kol kola beraberdik. ''