Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.547
- 37.006
- 3.798
Diagne'siz şampiyon olduk mu dedi? O sezon Diagne gelmeseydi şampiyon olamazdık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece bundan dolayi bile o 3lü ihrac edilmeli
Maç saat onda değil miEuro 2020 başlangıç saatine canlı yayın almış reis, niye iletişim ekibi uyarmıyor adamı. Tabii öyle bir ekip varsa
Gelenek öyleymiş, konuşma yok gibi anca bir pilav yeme olur.Bu cumartesi ayın 12'si neler olacak şimdi seçim için yeterli çoğunluk sağlanamadı diye açıklama yapıp kimse gitmeyecek mi ya en azından Galatasaray'ın akil insanları, başkan adayları toplansalardı konuşma falan yapsalardı izlerdik
Aynen.Maç saat onda değil mi
12.sinde olma ihtimali yokBu cumartesi ayın 12'si neler olacak şimdi seçim için yeterli çoğunluk sağlanamadı diye açıklama yapıp kimse gitmeyecek mi ya en azından Galatasaray'ın akil insanları, başkan adayları toplansalardı konuşma falan yapsalardı izlerdik
İyi bakalım pazar günü görürüz kimin ne olduğunu 19'unda içlerinden biri kesin seçilecek en nihayetinde içimden Burak Elmas ya da Metin Öztürk'ten biri geçiyor hele şu Hamamcıoğlu ile Şardan'ı hiç istemiyorum, diğerini ise hiç tanımıyorum12.sinde olma ihtimali yok
13.de adaylar (sardan haric) acik tartisma yapacaklar zaten
Ilk isi net olmali. Gönlümden gecen tabi Elmas, ama öztürkde olsa üzülmem, ki biraz tuhaf geliyor banaİyi bakalım pazar günü görürüz kimin ne olduğunu 19'unda içlerinden biri kesin seçilecek en nihayetinde içimden Burak Elmas ya da Metin Öztürk'ten biri geçiyor hele şu Hamamcıoğlu ile Şardan'ı hiç istemiyorum, diğerini ise hiç tanımıyorum
Neyden korkuyor
Öztürkde anlastigimiz var diye acikladi dün. Anlasilan isteyen bulup anlasiyofbence de palavra