Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Esref'in herhalde hic bir hazirligi yok. Sabahin birinde kalkip ben iyisi Galatasaray baskani olayim demis gibi secime giriyor.

Hala daha burada çıkıp Burak elmasa sallayan var. Adam proje açıklasa bir dert, açıklamasa bir dert kendisi de dün dedi sponsorluk işini çok gizli yürütüyoruz seçime kadar açıklamayacaktım lakin boş boş konuştular diye söyledim dedi en iyisini de yaptı bu forumun kalitesi inanılmaz düştü 2 yıldır bu hesapta üyeliğim var lakin 10 yılı aşkındır takip ederim forumu şu son senelerde ki gerek taraftar profili gerekse yazanlar arasında uçurum var gerçi Galatasaraylı olup olmadıklarını da bilmiyoruz orası da ayrı bir konu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hepsi birbirinden leş 5 aday. Kulup 13/14 sezonundan beridir başkansız gidiyor resmen.
Galatasaray sahipsiz bırakılıyor. Oysa şu ortamda camianın tamamının sahip çıkacağı kuşatıcı bir aday çıkmalıydı. Tam tersi hepsine şüpheyle bakılan beş aday söz konusu.

Kulüpte acaip bir bölünmüşlük var bu da kulübü baya bir zayıflatıyor bence bu konu çok önemli ama bu hususta camianın önde gelen isimleri bişey yapmak yerine kendi menfaatlerini düşünüyorlar. Maalesef kim seçilirse seçilsin yine güçsüz bir başkan olacak ve çok yıpratılacak.

Aslında bu gerçekten Adnan Polatın ibrasızlığından itibaren başladı. Başkanlar inanılmaz zan altında bırakılıyor ve baskı yiyor. Bu yüzden adam akıllı adaylar yerine işsiz güçsüz adamlar başkanlığa aday oluyor.
Bu durum bu şekilde devam ederse bence camia daha büyük zarar görecek.

Kuzey Kore'de olduğu gibi açık oy kullanımı yapılmalı kim hangi renge atıyor görmeliyiz ki şu dursun devamı yiyici esrefe oy verecek herkes ifşa olsun bu herifle rakı içilir diyordum da bu içer içer wcye gidiyorum deyip hesabı kitler gider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt