Mikail Çöloğlu
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2015
- 5.853
- 3.421
- 1.048
Sportif AS'yi satma sorusuna, ben satamam anca camia satabilir ama konusmak'da sakınca yok dedi. Gayet normal bir düşünce.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne dedi lord of the cöps sardan?Şardan yine net konuştu![]()
Hafi esref normal deadlineda aday oldu. Diger ikisi tam rezillikEşref Hamamcıoğlu
İbrahim Özdemir
Yiğit Şardan
Sonradan ortaya cikan bu 3 adayin alacagi her oy Galatasaray'a karsi verilmis bir oydur. Hazirligi olan 2 adayimizdan biri kazanmalidir !
Ne dedi lord of the cöps sardan?
Yiğit Şardan: 140 milyon dolar getireceklerini ispat etsinler adaylığımı çekerim.
Moderatör rakamları yanlış zikretti.
Şardan diyor ki Fatih Hoca ile yeni sözleşme imzalanınca %80 daha fazla ödemek zorundayız. (Yeni vergi dilimine girecek olmasından bahsediyor.) Apo ile MC zamanında milleti kandırmayıp direk 5 yıllık imza atsaydı eski vergi dilimine girecekti. MC ile Apo'dan bu vergi derhal tahsil edilmeli. Kulübe verdikleri kaçıncı zarar oldu bu
Sportif AS'yi satma sorusuna, ben satamam anca camia satabilir ama konusmak'da sakınca yok dedi. Gayet normal bir düşünce.
Agir bos yapmis teneke sardan yaniha birde aponun apoletlerini söküp danisman olarak kulanirim dedi
o kadar korkma yav Sezlong'dan, hepimiz Galatasaray'in iyiliğini düsüniyoruz, nasil olsa alo Burak'da Sardanin listesinde yer almis bir kisi.
kuzenimle görüştüm.
Noldu kiGaliba birisi adayliktan cekildi herkes bi kaosa girdi gibi
Eşref bey adaylıktan mı çekilmiş neler oluyor
kuzenimle görüştüm.
uzun bir süre aramızda olmayacak maalesef
tevbe de :crushed:kuzenimle görüştüm.
uzun bir süre aramızda olmayacak maalesef