Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mali kongre olmadan secim yaparlar ve akabinde istedikleri sonuc cikmadiginda mahkemeye falan giderlerse Galatasaray'i dusunmuyolar demektir.
Mahkeme sureci muhakkak olacaktir ondan Metin Ozturk aciklamasinda baskan olursam 1 sene sonra yeniden secim yaparim dedi. Oda biliyor bazi uyeler mahkemeye gidecegini.

Adamın giyimi bile beni seçmeyin diye bağırıyor 😂

Secilmek istediğini düşünmüyorum, olmasa da olur ama ricalari geri cevirmeyeyim gözüyle bakıyor.
E3tGFkJXoAsnYDw.webp

Yiğit Şardan ve ekibi net toplama ve hiçbir kalite yok aponun saçma transferleri devam edecek hele ffp de bitti muhtemelen Boupendza ve Ndao'ya 8er M veririz
Metin Öztürk bazı Twitter fenomenlerini satın almış herkes unutuyor bu adam Dursun başkanken onu destekliyordu, Dursun bizi ne hallere soktu çabuk unutuldu,ve ekibi Dursun un ekibi..
Eşref Hamamcioglu da net lise Zihniyetinin adayı o yüzden Burak elması çağırdılar sadece oy potansiyelleri benzer gurup..
Yani Burak elmas kazanamazsa bu Eşref Hamamcioglu ve lise Zihniyetinin yüzünden olacak

Twitter’de yine panik havası oluşmuş, yok askıya alırım taraftarlığı, yok tag açarım :asd:

Yigit baskanimi yine destekleme karari aldim

Bu baskici gsc ahalisine karsi baskaldiridir bu

Siz son gun baskanliga giren hicbir hazirligi olmayan mustafa cengizi desteklemedinizmi dursun ozbeke karsi

Siz ki duygun yarsuvata neler neler dediniz dedoşum son 10 yilin en basarili baskani oldu

Siz dursunada birsuru laf attiniz o adamin kurdugu takim uzerinden ama keyifle sampiyonluk kutladiniz

ARTIK NET SARDANCIYIM

yiğit şardanın divandaki konuşması tam bir rezillik.Neymiş bütün başkanları gönül kırıklılığıyla göndermişiz. Bence az bile yapıldı.
Geçmiş başkan ve yöneticilerin çoğunda Galatasaraya bağlılık haricinde ego,hırs,koltuk sevdası ne ararsan var. Göster göstere yapılan hatalar.
kalkmış bunları savunuyor.duygu sömürüsünden başka birşey yapmadı.

Siz son gun baskanliga giren hicbir hazirligi olmayan mustafa cengizi desteklemedinizmi dursun ozbeke karsi

Siz ki duygun yarsuvata neler neler dediniz dedoşum son 10 yilin en basarili baskani oldu

Siz dursunada birsuru laf attiniz o adamin kurdugu takim uzerinden ama keyifle sampiyonluk kutladiniz

ARTIK NET SARDANCIYIM
Yığit bAŞKanım son deparda momentumu yakalıyor gibi geldi bana. Divanda en çok alkış alanlar Eşref ve Yiğıt olmuş.

Liseliler zaten MC (ve Dursun) vakasından sonra taraftarı dinlemez pek.

Şardan adam akıllı kendi listesini toplayıp girse ben de destekleyebilirdim.

Ama Abdurrahime ipleri yine teslim edeceğini göstererek intihar girişiminde bulundu.

Abdurrahimli liste istemiyorum artık.
Abdürrahim baskı yapmıştır aday ol diye. Abdür aday olsa kimse oy atmaz adam konuşamıyor diye.
Şardan daha kendi listesindeki adamları tanımıyor. Bu kişiye oy atan Galatasaraylı değildir

Eşref ya da Burak Elmas ikisi de seçilirse sevinirim ama Şardan seçilirse mahvoluruz. A.A. gibi bir adam artık futbolu yönetsin istemiyorum ya gider Okan'ı hoca diye getirir çapı yetmezki yabancı bir hocaya yapabileceği anca o. Boupenzaya 13 milyonu gömer mal gibi yönetilmeye devam ederiz. A.A.'nın yapacağı budur.

Şardan adam akıllı kendi listesini toplayıp girse ben de destekleyebilirdim.

Ama Abdurrahime ipleri yine teslim edeceğini göstererek intihar girişiminde bulundu.

Abdurrahimli liste istemiyorum artık.
Yönetim artık sportif aş’ye fazla karışmayacak diyor şezlong.

Bu arada Apo olmasa ft çoktan şutlanmıştı, öyle Işıtan gelecek ve ft’nın kaprislerini çekecek diye düşünüyorsanız baya yanılıyorsunuz. Dünyada anca bir Apo 4 sene çalışabilmiş ft ile.

bugün günlerden Galatasaray

ARTIK NET SARDANCIYIM
Herif daha kendi listesini tanimiyor xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt