Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin öztürk 600-800 civari bir oy alir

Hamamcioglu,Burak Elmas ve Yigit Sardan 1000 oy veya daha da fazlasini alabilirler Ama metin ozturk bence Okadar oy alamaz

Dursuncu falan deniyor da dursun Hamamcioglu’nu destekliyormus

Dursun Hamamcıoğlu’nu destekliyor ama listesi neredeyse Metin Öztürk’te. %60’ı-%65’i falan Öztürk’e gider o oyların. Pazar günüde övdüğü için DÖ fikir değiştirmiş olabilir. Belli olmaz.

Burak Elmas: Stadyum isim hakkı senelik 10 milyon dolar, toplamda 100 milyon dolarlık anlaşma olacak. 40 milyon dolar da biz ve ekibimiz kasa kolaylığı için ayırdık.

Esref veya Sardan olursa dahs cok f95a yönelirim. Kombine alirim vs.

Belki tepki çekerim ama Hamamcıoğlu olacağına Şardan olsun, hiç değilse 6 ay sonra ibra etmezler, yeni başkan gelir. Hamamcıoğlu gelirse Otel, Florya’yı ucuz fiyatlara satıp, DÖ’nün ilk 2 yılı benzeri bir dönem bekliyorum. İbra oylamasında da üyeler çıkıp ibra edeceksiniz diye bağırır. Sinirlerimizi hoplatır.

9CA12D97-639B-4698-960A-8F28198B3383.webp

Galatasaray Levent Derneği rengimiz kırmızı yelkeni asmışlar kaldırımlara

Burak Elmas: Stadyum isim hakkı senelik 10 milyon dolar, toplamda 100 milyon dolarlık anlaşma olacak. 40 milyon dolar da biz ve ekibimiz kasa kolaylığı için ayırdık.
Stadyum isim hakki su anki durumda senelik 10 milyon dolara pazarlanabilirse cok ciddi basari olur.
Ancak stadyum kadar forma gogus sponsorlugu da cok onemli. Son bir kac yildir gogus reklami Galatasaray butcesindeki bir takim icin cok dusuk rakamlara verildi . Eger forma gogus sponsorlugu senelik 10 milyon dolar seviyesine cekilebilirse, butce acisindan cok ciddi bir rahatlama gerceklesir.

En buyuk soru isareti ise bu vaatlerin gercek olup olmadiklari.

Kasa kolayligi kulube zarar veren bir olay aslinda

Kim olursa olsun o parayi kulube hibe edeni gormedim,faiziyle geri aldiklari icin gereksiz bana göre

Farkli yollarla gelir yaratmak daha dogru olur

Kim olursa olsun o parayi kulube hibe edeni gormedim,faiziyle geri aldiklari icin gereksiz bana göre

Galiba kisa vadede 100m lazimmis. O nun icin kasa kolayligidir

Bankalar birliği anlaşması ile kasa kolaylığı yapan kişiler sanırım ana para ödemesiz zamanda alabiliyor ama ilk 2 yıl geçtikten sonra 7 yıl yani anlaşma bitene kadar alamıyor.

Hamamdayi seçilirse maximum 6 ay sonra buralar yesillenir dursundan sonra nasıl bir yiyici boş beleş birisi gelir anlar herkes bu post burada dursun umarım alintilamayiz

Stadyum isim hakki su anki durumda senelik 10 milyon dolara pazarlanabilirse cok ciddi basari olur.
Ancak stadyum kadar forma gogus sponsorlugu da cok onemli. Son bir kac yildir gogus reklami Galatasaray butcesindeki bir takim icin cok dusuk rakamlara verildi . Eger forma gogus sponsorlugu senelik 10 milyon dolar seviyesine cekilebilirse, butce acisindan cok ciddi bir rahatlama gerceklesir.

En buyuk soru isareti ise bu vaatlerin gercek olup olmadiklari.

Yanlış hatırlamıyorsam bu anlaşmaya hem forma hem stat dahil. Yine de kuru düşünerek bereket versin diyebiliriz.

Ölmeyi unutup tur bindiren fosilleri seçim günü liseye almazsak hamamcı sandıklar kapanmadan cemiyete içmeye gider lisede orta yaşa ve genç kesim koyun gibi hareket etmiyor bunu geçmişte çok gorduk

Yapılandırma anlaşmasından sonra kredi çekmene izin vermeyecekler o yüzden sıcak parayı koyan birileri şart.

Eşref kasa kolaylığı yapmayacağız diyor, ya kulüp icralık olacak ya da seve seve yapacaklar.

Türkiye'de işler kasa kolaylığı olmadan yürümez, yayıncı ve TFF günü gününe ödemiyor paraları çünkü

Elması isteme nedenlerimden biride artık lise baskısı kırılsın ve genç yüzler başkan olmaya başlasın genç başarılı çok fazla üyemiz var ama lise baskısı yiyicilik gibi sebeblerden divanlara bile gelmiyorlar misal Bahattin Demirbilek ileride başkan olacaksa ondan öncesinde genç biri bu adımı atmali

Elması isteme nedenlerimden biride artık lise baskısı kırılsın ve genç yüzler başkan olmaya başlasın genç başarılı çok fazla üyemiz var ama lise baskısı yiyicilik gibi sebeblerden divanlara bile gelmiyorlar misal Bahattin Demirbilek ileride başkan olacaksa ondan öncesinde genç biri bu adımı atmali

burak elmas ekibi başarılı olursa sonraki başkan ışıtan bey olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt