- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Ayni secimde Ali Fatinoglu DSP'den aday olup Ates Ünal'in arkasinda 4.bitirmistiEn son İyi Parti ile Bakırköy adayı olmuştu. Sarıgül 2005 CHP kongresinde yumruklamıştı bu herifi. Al bilgileri naparsan yap Murf.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayni secimde Ali Fatinoglu DSP'den aday olup Ates Ünal'in arkasinda 4.bitirmistiEn son İyi Parti ile Bakırköy adayı olmuştu. Sarıgül 2005 CHP kongresinde yumruklamıştı bu herifi. Al bilgileri naparsan yap Murf.
Zaten Şezlonga salayan çok, balance tutmak için burdayım.Miko Elmas'a sallayıp Yiğit'i övmen komik duruyor.
Sallayacaksan ikisine de salla, öveceksen ikisini de öv. Şezlongdan kalkıp seçime katılan, sürekli boş yapan bir herifin nesini destekledin hala da anlamış değilim.
Zaten seçilme ihtimali yok.
1 senede 400 yeni üye alinabiliyordu en sonharbiden gurbolar icin uye olmak nasil oluyor?
bilen varmi
kahreden haber geldi1 senede 400 yeni üye alinabiliyordu en son
bize sira gelmez
Ayni secimde Ali Fatinoglu DSP'den aday olup Ates Ünal'in arkasinda 4.bitirmisti
harbiden gurbolar icin uye olmak nasil oluyor?
bilen varmi
Tanıdığın olacak, mesela sinan bilgin forumdan birisini üye yapmak isteseydi yapabilirdiharbiden gurbolar icin uye olmak nasil oluyor?
bilen varmi
Murphoid'in dediği gibi sıra gelmez heralde ama gurb olmak ne yazık ki engel değil, 2 mi ne referans ve bir avuç para ile başvurabilirsiniz
birinci ve ikinci, haluk ve çaycı hüseyin miydi acaba merak ettim.Ayni secimde Ali Fatinoglu DSP'den aday olup Ates Ünal'in arkasinda 4.bitirmisti
birinci ve ikinci, haluk ve çaycı hüseyin miydi acaba merak ettim.
Zorharbiden gurbolar icin uye olmak nasil oluyor?
bilen varmi
Uye olmak zor yaw. Ustat ugrasmasti epey ama uye olamamisti.Murphoid'in dediği gibi sıra gelmez heralde ama gurb olmak ne yazık ki engel değil, 2 mi ne referans ve bir avuç para ile başvurabilirsiniz
vay be. derin gs çalışıyor demekkibirinci de bu herif.
![]()
![]()
![]()
Gk üyeliği için ıban veriyorum buraya 10 bin euro atın gurbolar. Hep tosuncuk, jet fadıl mı yiyecek paraları. Bir de yerli ve milli gsc nin öz evladı pala yesin.
Uye olmak zor yaw. Ustat ugrasmasti epey ama uye olamamisti.