- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Bi kac gün önce elmas önde diyordu. Esref baya toparladi maalesef
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eşref başkanla 3 yıl geçer mi yaBu denyo da kim?
Ben 3 yil pause verebilirim kendimce. Aslinda hic biri iyi degilde en azindan yeni yuzler ve daha genc bir ekip gormek istiyorum.Eşref başkanla 3 yıl geçer mi ya
..Ey adminler Eşref bey i destekledik diye burda yemediğimiz laf kalmadı kes bile dediler sizde buna sessiz kaldınız.Bakalım seçilince bizi forumdan mı banlıcanız forumu mu kapatıcanız herşeyi bekliyorum artık sizden.
eşref beyin ekibinden misiniz yoksa liseden misiniz. desteğinizin arka planını cidden merak ettimEy adminler Eşref bey i destekledik diye burda yemediğimiz laf kalmadı kes bile dediler sizde buna sessiz kaldınız.Bakalım seçilince bizi forumdan mı banlıcanız forumu mu kapatıcanız herşeyi bekliyorum artık sizden.
Ates Ünal Erzen zamaninda aday olmus. Simdi ortalarda görünmüyor hic
eşref beyin ekibinden misiniz yoksa liseden misiniz. desteğinizin arka planını cidden merak ettim
Zammi yaptiranin Fatih Terim'den baskasi olmadigini goremiyormuyuz?Burak Elmas ve Eşref Hamamcıoğlu'ndan ciddi bir tepki bekliyorum. Bu yolsuzluğun ve arsızlığın hesabı yargı önünde sorulmalı. Derhal dava açılmalı. Yapılan fahiş zamların eski ücrete göre farkı Cengiz ve Abdürrahim'den tahsil edilmeli.
En çokta bu arkadaş ağlayacak işte peçete vericem sana bolca merak etme.