Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cengo'ya mezarda umuz atan divan baskani secildi yavMühim değil. Şöyle ki bu iki adaydan hangisi kazanırsa yarın dediğim başkan adayları o şekilde sıralanır. Yiğit yok diye üzülme belki o kazanır belli olmaz ama sanmıyorum.

artik sadece öztürkcüler Elmasa dönerse olur

artik sadece öztürkcüler Elmasa dönerse olur
Size geçen güncel sıralamayı yazdım. Değişiklik yok.
Elmas
Hamam
Şardan
Öztürk
İbo Başkan
Öztürk kredisini tüketti biraz. Yiğit de tüketiyor egoistliğiyle.
şırdana listende yer vermen üzdügönlümden geçen sırasıyla
1.Metin Öztürk
2.Eşref
3.Burak Elmas
4.Kayyum
5.Kayyum
6.Kayyum
7.GS'nin kapatılması
8.İbrahim Özdemir
9.Trde Futbolun Yasaklanması
10.Şardan
Ağzindan Bal damliyor reisSeçimi ya Burak Elmas ya Eşref Hamamcıoğlu kazanacak gibi duruyor. Ben 1700-1800 civarı oyla Elmas'ın kazanacağını düşünüyorum.
Oglum sen ne sacmaliyon ya neden korkalim,keske senin dedigin gibi basarili olsa ama imkansiza yakin bisey.Korkmayın titreyen![]()
Hocam sanki biraz haksızlık ediyorsunuz. Eşref H. gayet akıcı konuşan biri.Eşref daha cümle kuramıyor yarım saat konuşuyor toplamda anlaşılır cümle ya çıkıyor ya çıkmıyor koskoca Galatasaray kulübü böyle yiyici bir fosile kaldıysa yandık işin daha vahim tarafı TFF hakemler rakip yoneticiler hamamcı gelirse dahada çok ezerler
Şu forograftaki adam tam bir TinerciGk üyeliği için ıban veriyorum buraya 10 bin euro atın gurbolar. Hep tosuncuk, jet fadıl mı yiyecek paraları. Bir de yerli ve milli gsc nin öz evladı pala yesin.