Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burasi ve twitter harici real hayatda bizim Galatasaraylilarin cogu ftden umudunu kesmis vaziyetde

Ve oynanan futboldan bir hayli ofkeli

Siz hala bunun farkinda degilsiniz
Sosyal medya ile real hayat arasinda ucurumlar var

Burak ft dillolugu yapmasa kazanacakti

Onu ft bitirecek

Gina geldi millete ben ki fatih hocaya ask mektubu yazmis adamim beni kaybetti

Artik bir degisim zamani

Burak istedigi kadar iyi yonetsin, onun tum sinirlari, ftnin kucuk dunyasina hapsolacak

Yahu "Planı projesi yok, hazırlık yapmamış, diğer adaylar gibi hazır değil" söylemlerine karşı "Columbu" diye kuvvetle muhtemel kendilerinin de bilmedikleri bir şey uydurdular. Proje falan değil o, uygulanması da olmaz haliyle. He bu arada diğer adayların da projesi uygulanamaz. Proje lafı çok uydurma hikaye bir laf, gerçeklikten çok uzak.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

En başta 6 aday var diye umutlanmıştım, bi kaç tanesi iyi çıkar diyerek. Biri kaçtı zaten, bazı adaylar ise küfür isteyen cinsten. Elmas var tek, ekibi sağlam, hazır gözüken. inş seçilir de diğer düşman başına adaylar kulübün başına geçmez. Deniyor ya hoca hep başkanlar ile sorun yaşıyor. Yav bunlar ile yerli yabancı hangi teknik adam sorun yaşamaz?

Adnan Polat ile Burak Elmasin adaylik yarisida cok benzer bu arada :D

Ozamanlari adnan polata karsi 1 tane taraftar bulamazdin

nCnawDi.png

Esref önde gibi

hmmm

elmas cok mu populist buldular acaba
Yok Elmas bunların dediklerini kabul etmeyip "şimdiye kadar neredeydiniz" gibi konuşup, onlara pabuç bırakmayınca. Onlarda kazanmak için her dediklerini yapan Eşref'e yönelmişler kulüpte daha istediklerini yaptırabilecekleri. Bakalım ama bunların son zamanlarda ters teptiği de oldu artık bu tarz hareketlerden hoşlanmayan üyeler ve nispeten genç üyeler ve bu isimlerin böyle açıklama yapmaları Elmas'ın önde olduğunun göstergesi gibi sanki.

Ayrıca Eşref kasa kolaylığı yapmayacağını ve buna karşı olduğunu belirtti.

Ee 250-300m arası ödeme nasıl yapılacak ilk etapta?

Neyse Eşref , Uğurcan’ı yedek kaleci yapmaya devamke :d

Yazıyoruz çiziyoruz hepsi paso fiso her şey Cumartesi günü okul bahçesinde ki konuşmalarda belli olur. Küçük küçük gruplar oluşturup bir birinin fikirlerini alırlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt