Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onu bunu bilmem de sağlığı sıhhati yerinde genç bir başkan gelsin başka bir şey istemiyorum.
Özhan Canaydın yasliydi
Adnanin sesi çıkmıyordu
Aysal da çok yaşlıydı.
Yarsuvat da aynı
Cengiz zaten kefeni zor yırttı
Yağdanlik fena değildi sağlık olarak.

Ama nedir kardeşim şöyle canlı birini görek.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Elon musk başkan olsa bile sistem taktik olmayıp evlatcılık ve ego hırsı oldukça onunda altını oyarlar uzaydan niye transfer yapmadın hocanın istediği transferler değildi diyen çok kişi çıkar

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hanginizin var böyle şanlı tarihi?
Kim oynadı yarı finali?

E4L107SXIAAQ_QL

Tüzemen(twitter spaces) ya esref ya elmas olur dedi. Özellikle lise kanadin iddiasi varmis. Esref o dernek ortak yayininda baya puan toplamis

gencler biatlars , ve o lise karsi olanlar elmasi sececeklermis tuhaf sekilde dedi

kendi tahmine göre 50-100 farkla kazanan olur. Kimin lehine o da kestiremiyor. Elmasi yikacak olan sey Öztürk olabilirmis. Secmen kitleai cok ayni diye

yigit 4. olur dedi

kerem ovet adlı sahıs sen kimsin de sürekli yok oy kullandım yok bilmem söyle yaptım gs lisesliyim millete giydirip duruyon ilk defa duyuyorum ismini bu kulübe yararın var mı senin

:asd:

Tüzemen(twitter spaces) ya esref ya elmas olur dedi. Özellikle lise kanadin iddiasi varmis. Esref o dernek ortak yayininda baya puan toplamis

gencler biatlars , ve o lise karsi olanlar elmasi sececeklermis tuhaf sekilde dedi

kendi tahmine göre 50-100 farkla kazanan olur. Kimin lehine o da kestiremiyor. Elmasi yikacak olan sey Öztürk olabilirmis. Secmen kitleai cok ayni diye

yigit 4. olur dedi

Tüzemenin bugüne dek doğru çıkan bir tane söylemini görmedim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt