Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 40.062
- 17.694
- 1.973
3 sene 1200Her sene, 400 yeni üye alımı yapılıyor zaten normal.
Sanirim yarim donemde yine Mustafa Cengiz Baskan iken alinmis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 sene 1200Her sene, 400 yeni üye alımı yapılıyor zaten normal.
Harbiden cok dik duran bjr hanimefendi.Ebru hanım çok hoş ve asil be
Görevlendirmeleri yap sen adaşÇalışmalara başlayalım
Başkan belli @GSC Root . Yönetimi oluşturmak gerek.Görevlendirmeleri yap sen adaş
TD seçimi var bir de.Başkan belli @GSC Root . Yönetimi oluşturmak gerek.
reyin kime ünsalcımuydurmuşlar bir demokrasi şöleni
geçin len
Metin çok alırsa Eşref başkan olur.metin öztürk 4. olacak diyordum ama bence baya yüksek oy alacak
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evraklari hazieladim. Herifler ne fax ne mail kabul ediyor. Yok illahi posta olacakmis. istanbula geldigimde yollarim artikKulübe üye olmanın zamanı geldi.
Adama malı olarak kımse bırsey demıyor ama sportıf olarak ozellıkle son donemde ıc karısıklıklar olduguda bır gercek ama hocadan kaynaklı ama yonetımden mesela son hafta sampıyonluk yarısında besıktas baskanı malatyaya ayar verdı bızımkıler sadece seyrettı en azından bır tepkı bekledık.Kotu baskan degıldı ama son donemde sapıttı benceCengiz başkana laf eden çarpılır
Adam kendinden önceki yıllardır beceriksiz yiyici yönetimlerin mali açığını düzeltti
4 sezonluk görevinin tamamında ffp vardı, ona rağmen 2 yılında şampiyon oldu
Bazıları gibi ffpyi deleriz, avrupaya gitmeyiveririz falan demedi
Hatta son 2 yılın en az birinde de çok rahat şampiyon olurdu ama bazılarına çok güvendi
Kanser oldu, kendini üzmemesi gerekirken o borç harç sıkıntı ortamına devam etti
Ffp’yi de 1 yıl erken bitirdi
Hayirli olsunArtik totem bitti
BURAK ELMAS BASKANIMMMM BAM BAM BAMMMMMMM
Bol bol kırmızı açarsın artıkEvraklari hazieladim. Herifler ne fax ne mail kabul ediyor. Yok illahi posta olacakmis. istanbula geldigimde yollarim artik![]()
2018-2019-2020-2021 1600 üye yapıyor zaten.3 sene 1200
Sanirim yarim donemde yine Mustafa Cengiz Baskan iken alinmis.