- 11 Haziran 2015
- 39.320
- 27.698
- 2.083
Oda eşrefçi sanırım hem kıraç hem o seçimi belirlemişler bence hayırlısı bakalım..
Eşref'in o noktada arkası sağlam ya diğer adaylara kıyasla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oda eşrefçi sanırım hem kıraç hem o seçimi belirlemişler bence hayırlısı bakalım..
Doktorlar dizisinden kim gelmiş oy atmayatotalde 3800 oy kullanılmış olacak
Erken seçim hazırlıklarına başlamışlar gibi gözüküyor.Taktılar 5 adaya
Son seçimde de 4 aday vardı
1 aday mı yani mevzu
anladığım kadarıyla ibo başkanı destekliyor
Burak Yilmaz aralarinda en genc olani. Adamin meslegi de profesyonel yoneticiymis. Biktim bu bunaklardan. Insallah baskan secilir diyecegim ama bu bunaklar gider yine bunaklara oy verir.
aysun kayacının kankisi kim olduğunu bilmiyorum iyi partili mehmet arslan galibaDoktorlar dizisinden kim gelmiş oy atmaya
Rasim Öztekin'in kızı mıydı o?Pelin Öztekin'in vasfı ne de listede oluyor anlamış değilim. Aysal'ın Candan Erçetin tercihi gibi olmuş.
Burak Yılmaz oy atıyor muBurak Yilmaz aralarinda en genc olani. Adamin meslegi de profesyonel yoneticiymis. Biktim bu bunaklardan. Insallah baskan secilir diyecegim ama bu bunaklar gider yine bunaklara oy verir.
Bence Muslera daha uygun bir isim olur.Burak Yilmaz aralarinda en genc olani. Adamin meslegi de profesyonel yoneticiymis. Biktim bu bunaklardan. Insallah baskan secilir diyecegim ama bu bunaklar gider yine bunaklara oy verir.
Elması tutmaması beni sevindirdiUlan şu nevzata tilt olduğum kadar başka kimseye tilt olmuyorum koyduğumun gamlı baykuşu, Elmas seçilecek diye korkuyor a. feryadı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kaybedeceği bir seçime girmez başkanım!Ünal Aysal bu seçimde aday olsaydı seçimi alır mıydı sizce?
çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim.aysun kayacının kankisi kim olduğunu bilmiyorum iyi partili mehmet arslan galiba
İ*ne dışarıdaki kalabalığa kuru kalabalık diyor, inşallah başkanım seçildikten sonra kapıdan içeri almazElması tutmaması beni sevindirdi