38. Galatasaray Seçimli Olağan Genel Kurul Başlığı | Elmas 1541 - 1500 Hamamcıoğlu

aynı olasılık elmas için yok mu yaw
nasıl böyle emin olabiliyorsunuz hayret ediyorum
Mesajlar burada duruyor benim cekincem yok herkes hatırlatsbilir bana ama ben hatırlatmak istediğimde o fosili savunanların pek çoğu buralarda dönmüş olacak statükocu soyguncu yiyici zihniyetin 1 örneğini dursunla gördük bu herif onunda beteri buyrun seçilsin ondan sonra görürüz maximum 6 aya bu lise zihniyet çok tehlikeli çok ipimizi cekecekler

1624127071247.webp

gerçi rodop kaan ayhan'ın babasıyla görüşüp kaan'la görüştüm diyen adam
ne blok oyu aga liseliler yemiştir bu dedeyi

hay yasağına sokayım ya mevcut iktidar 20 30 bin kişiyle miting yaptı hafta sonu yasağında bi bize mi var yaask

Mesajlar burada duruyor benim cekincem yok herkes hatırlatsbilir bana ama ben hatırlatmak istediğimde o fosili savunanların pek çoğu buralarda dönmüş olacak statükocu soyguncu yiyici zihniyetin 1 örneğini dursunla gördük bu herif onunda beteri buyrun seçilsin ondan sonra görürüz maximum 6 aya bu lise zihniyet çok tehlikeli çok ipimizi cekecekler
Hamamcıoğlunda para da yok dursun zengindi en azından ve saftı

futbola rövanşizmi de katarsak iyice keyifsiz bir hal alıyor hiç gerek yok bence
Ha zaten elmas kazanacak boşuna yükseliyorsunuz

Yanlış anlamaya meal vermemek için mi

mahal değil miydi o

Geri
Üst Alt