- 20 Haziran 2011
- 60.785
- 69.053
- 4.758
Mizahi postlarımı layklaman beni sevindiriyor.bu hale büründüm yoruldum valla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mizahi postlarımı layklaman beni sevindiriyor.bu hale büründüm yoruldum valla
olabilir kayıtlardan baktım da en çok ctrl f yaptığı kelimeler
açlık
siyaset
doğu
perinçek
ünsal
vardar
wardar
Mesajlar burada duruyor benim cekincem yok herkes hatırlatsbilir bana ama ben hatırlatmak istediğimde o fosili savunanların pek çoğu buralarda dönmüş olacak statükocu soyguncu yiyici zihniyetin 1 örneğini dursunla gördük bu herif onunda beteri buyrun seçilsin ondan sonra görürüz maximum 6 aya bu lise zihniyet çok tehlikeli çok ipimizi cekecekleraynı olasılık elmas için yok mu yaw
nasıl böyle emin olabiliyorsunuz hayret ediyorum
mizahın kokusunu 10 km öteden alırımMizahi postlarımı layklaman beni sevindiriyor.
Aynen Murat bey ezeli rakibimiz bu sonuçlarla birlikte sonunda 4. Yıldızı takacaktır oleyRahat ol bacım her sey cok guzel olacak.
Hamamcıoğlunda para da yok dursun zengindi en azından ve saftıMesajlar burada duruyor benim cekincem yok herkes hatırlatsbilir bana ama ben hatırlatmak istediğimde o fosili savunanların pek çoğu buralarda dönmüş olacak statükocu soyguncu yiyici zihniyetin 1 örneğini dursunla gördük bu herif onunda beteri buyrun seçilsin ondan sonra görürüz maximum 6 aya bu lise zihniyet çok tehlikeli çok ipimizi cekecekler
futbola rövanşizmi de katarsak iyice keyifsiz bir hal alıyor hiç gerek yok benceMesajlar burada duruyor benim cekincem yok herkes hatırlatsbilir bana ama ben hatırlatmak istediğimde o fosili savunanların pek çoğu buralarda dönmüş olacak statükocu soyguncu yiyici zihniyetin 1 örneğini dursunla gördük bu herif onunda beteri buyrun seçilsin ondan sonra görürüz maximum 6 aya bu lise zihniyet çok tehlikeli çok ipimizi cekecekler
Bas kırmızıya bas
Kime küfretcez ?Malaesef esrefin baskan olmasiyla birlikte 1 senede 2 tane sampiyonluk kaybetmis olduk.
Evetkasa kolaylığı da sağlamam demişti dimi Hamamcı?