38. Galatasaray Seçimli Olağan Genel Kurul Başlığı | Elmas 1541 - 1500 Hamamcıoğlu

Kırmızı diğer iki sandıkta +10’ar fazla ama yetmez bence.

Hamamfield, terime kovacak ve biatciliga BITIRECEKTIR

Biz senden raziyiz esref baskan,

Galatasaray kulturu ve degerleri, tek twitterden ' hoca bize birakma' tayfasindan buyuktur.

Liseliler kazanmistir, Esref baskan yanindayiz.

Ilk kez gönül verdigim camiadan bukadar sogudum
Arkadas biz enayi miyiz ya storesi olur kampanyasi olur maci olur her turlu maddi manevi destegi veriyoruz, ama sabahtan beri ekran basinda izlemekten baska bir gram etkimiz yok.Bir de bakiyorsun yuce liselilere, bir tane vicdan rahatlatan proje aciklamamis birine sadece liseli diye oy atmislar.

Gayette taraftarliligimi askiya alirim ben, bu duzen biz tepki vermedikce boyle gider.Ya da uc gunluk basarilarla uyumaya devam ederiz

Bahsettigi adam, 50 senedir camianin icinde. Farkli gorevlerde calismis, 50 sene sevdigi renklere zamanina ve sevgisine vermis. Eminim hamamcioglu kendisinden 100x kat daha faydali Galatasaraylidir.

Bu twitter tayfa gercekten bos yaw.

Renktaş bu kötüleme/karalama/beceriksizlikle suçlamanın kaynağı nedir tam olarak biliyor musun? Açıkçası çok içinde değilim, meraktan baktım yalnız Eşref Hamamcıoğlu'na giydiren giydirene. Bu adam ben fenerliyim diye açıklama falan mı yaptı?

Geri
Üst Alt