Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
laf olsun diye yazıyorlar. sayelerinde forumdan takip edemiyorum.sandiklar acilmadan kimin 1. oldugunu nasil anliyorsunuz arkadaslar?
Abi gerçekçi vaatlerimiz ile seçmenleri ikna ettik.Hamdolsun.Ülkenin Cumhurbaşkanı; Kek var. Çay'da vereceğiz. Parkta yuvarlanacaksınız deyip seçimi kazandı. Galatasaray'da Başkan adayı Pilav sade olmayacak, Tavuklu ve Kavurmalı olacak deyip seçim kazanırsa Millete kızmaya hakkımız yok diye düşünüyorum.
kesin dinozorlara aidatları ödememe, sıcak pilav, kalamış keyfi sözleri vermiştir.Ülkenin Cumhurbaşkanı; Kek var. Çay'da vereceğiz. Parkta yuvarlanacaksınız deyip seçimi kazandı. Galatasaray'da Başkan adayı Pilav sade olmayacak, Tavuklu ve Kavurmalı olacak deyip seçim kazanırsa Millete kızmaya hakkımız yok diye düşünüyorum.
üst üste koyuyorlar ya renktaş kağıtları oradan yapılıyor tamamen sallamasyon değillaf olsun diye yazıyorlar. sayelerinde forumdan takip edemiyorum.
kahve dağıttınız mı renkdaş. kahve çarpıntı yapar dedelerdeAbi gerçekçi vaatlerimiz ile seçmenleri ikna ettik.Hamdolsun.
Onlar sovmeye basladigi zaman gorecem onlari zaten.Eşref secilirse esrefciler tek başlarına soverler bütün sezon
Eşref başkanın hangi tdyi getireceğini resmen tartışmaya başlayabiliriz.evet durumlar nedir