- 4 Ağustos 2009
- 90.110
- 71.019
- 5.188
O degil metin ozturk epey oy aldi. Biriyle birlesseler hem guclu yonetim olurdu hem de rahat şekilde kazanırlardı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Colombus PilavıEsref ne vaat etti de bu kadar oy aliyor? Projeleri tatmin edici mi? Yoksa ben mi bir sey kacirdim.
ünal başkanımı dinlemedilerO degil metin ozturk epey oy aldi. Biriyle birlesseler hem guclu yonetim olurdu hem de rahat şekilde kazanırlardı.
Lise mezunu olduğu içinEsref ne vaat etti de bu kadar oy aliyor? Projeleri tatmin edici mi? Yoksa ben mi bir sey kacirdim.
Esref ne vaat etti de bu kadar oy aliyor? Projeleri tatmin edici mi? Yoksa ben mi bir sey kacirdim.
Galatasaray halkındır sen de onun hizmetçisisin.Galatasaray lisenindir ve lise gelenekleriyle yonetilmelidir.
Sadece dinolarda dğl her kesimde karsiligi var eşrefin demek kiBu sandıklardan eşref nasıl 40 oy alıyor yav
adamın belirli niteliği var burada çok hafife alınıyor nedense öyle bir algı varEşref Hamamcıoğlu neden bu kadar önde? Sadece liseli olduğu için mi?