- 12 Ocak 2013
- 50.637
- 59.912
- 4.323
eşref terim düşmanı, eşref beceriksiz, eşref moruk, eşrefe oy veren bunak, eşref gelirse küme düşecez tamam anladık yeter yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence aklı başında olan adaya değil, proje ve yönetim kuruluna oy verir. Eşref tek bir proje anlatmadı ahbaplıktan oy verenin acı biber yediği eli gö.z.üne değsin.Plan, program, proje, genç, dinamik, umut vaadeden, hata yapsa bile desteklenecek, güvenebileceğimiz tek başkan adayı Burak Elmas'tır.
Faruk Süren gizli başkan, Burak Elmas, Işıtan Gün, Fatih Terim'e tam yetki. Kavga yok gürültü yok birlik ve beraberlik var.
Liseci dinozorlara kulüp binasında bedava pilavdan başka bişey vadettiğini sanmıyorum.Esref ne vaat etti de bu kadar oy aliyor? Projeleri tatmin edici mi? Yoksa ben mi bir sey kacirdim.
umarım bu bir totemdir.Mümkün değil Eşref başkan
Nasil batirdilar renkdas. 120 yıldır dimdik ayakta duran, Turkiyenin en güçlü kurumu.
poposunda ki kılların kadayıfa döndüğü adamın ne işi var arkadaşlar gs başkanlığında .
2 yıldır yaşatmadığı rezillik kalmayan hocaya bir kelam etmezler.Sorsan Galatasaray menfaatleri derler.eşref terim düşmanı, eşref beceriksiz, eşref moruk, eşrefe oy veren bunak, eşref gelirse küme düşecez tamam anladık yeter yav
delikanlısın ama safsıneşref terim düşmanı, eşref beceriksiz, eşref moruk, eşrefe oy veren bunak, eşref gelirse küme düşecez tamam anladık yeter yav
Borclar kapanir renkdaş. Her borcu olan batsa ohoo. Koskaca amerikanın 150 katrilyon dolar borcu var.Teknik olarak batık renktaş.Ayakta kalmasının sebebi başarı değil, uzgunum