Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 25.925
- 12.858
- 2.538
Algı bunların işi, masonlar fink atıyor listesinde zaten. Derin gs yeni bir derin yapılanmaya izin vermemeli.Kırmızı kravatlının orada işi ne
Skandal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Algı bunların işi, masonlar fink atıyor listesinde zaten. Derin gs yeni bir derin yapılanmaya izin vermemeli.Kırmızı kravatlının orada işi ne
Skandal
İyi de bu beyaz oylarin kime gittigini gs tv neye gore belirliyor, madem icerden aliyorlar niye bu herif acik acik beyazlari aciklayip 1003 demiyor. 1003’e göre belirlenecek sonucta. Hicbir bok anlamadimEe anlattım mevzuyu?
Sakin ol ustad sagduyulu olmakta yarar varİyi de bu beyaz oylarin kime gittigini gs tv neye gore belirliyor, madem icerden aliyorlar niye bu herif acik acik beyazlari aciklayip 1003 demiyor. 1003’e göre belirlenecek sonucta. Hicbir bok anlamadim
Ne GS TVsi yavİyi de bu beyaz oylarin kime gittigini gs tv neye gore belirliyor, madem icerden aliyorlar niye bu herif acik acik beyazlari aciklayip 1003 demiyor. 1003’e göre belirlenecek sonucta. Hicbir bok anlamadim