- 3 Haziran 2015
- 56.745
- 65.881
- 4.143
Esref gelecek transferler havada uçusacak düsüncesiyle sevinenler 2 ay sonra Esrefe sövmeye baslayacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Var.Ben seçim sürecini açıkçası takip etmedim. Bir de bu stresi yaşamak istemedim. Kim olursa olsun.
Sadece şunu merak ettim. Adaylardan "Fatih Terim ile çalışmayacağız." diyen var mı?
eşrefe maalesef son 2 sandık 130 oy diyor rodopblok oylar kime gidecekmiş eşrefe mi Burak Elmasa mı ?
rodop bilmediği işlerle uğraşmasıneşrefe maalesef son 2 sandık 130 oy diyor rodop
Geçmiş olsun renkdaş.eşrefe maalesef son 2 sandık 130 oy diyor rodop
Esrefciler eşref saatinde bellikiTVden oy saymak neyin kafası lan
İşin kötü yanı, hocamız yine sıvarsa bunlar başkanı suçlar netEsref gelecek transferler havada uçusacak düsüncesiyle sevinenler 2 ay sonra Esrefe sövmeye baslayacak
Yiğit şardan kesin calismayacakti. Esref hamamcıoglu ise teklif yapacam kabul ederse çalışırım demişti. Yani limoniBen seçim sürecini açıkçası takip etmedim. Bir de bu stresi yaşamak istemedim. Kim olursa olsun.
Sadece şunu merak ettim. Adaylardan "Fatih Terim ile çalışmayacağız." diyen var mı?
Sn. İbrahim Özdemir söyleydiydi yüzde 2 aldıBen seçim sürecini açıkçası takip etmedim. Bir de bu stresi yaşamak istemedim. Kim olursa olsun.