38. Galatasaray Seçimli Olağan Genel Kurul Başlığı | Elmas 1541 - 1500 Hamamcıoğlu

Projesi olmayan kim varsa mazbatayı aldıktan sonra bu ne biçim kulüp para yok, sponsor yok, oyuncu yok diye ağlayıp ya ağustosta Tv'de dilenir yada Kasım gibi erken seçime gideriz.

Beni M.c üye yaptı diye Şardan'a oy verenlerin kafasına tokmakla müdahale etmek lazım

24 fark var 27.sandıkta burak bey lehine

Mantiken Esref %99 Terim ile calisir. Zaten son 2 sene sampiyon olamadik, 3. sene de taraftar isyan cikarir ve ilk sene dinlemeden istifa ister fakat Terim ile devam edip basarisizlik gelirse tüm oklar Terim'e doner. Tabi Fatih Terim, Hamamcioglu ile calisir mi bilemem.

Dünya bir araya gelse beni Galatasaray’dan soğutamaz. Ama ben bir taraftar olarak Galatasaray’ımın her zaman iyi olmasını istiyorum herkes gibi. Ama bu yiyici dinozorlar yüzünden belimizi doğrultamıyoruz. Sinir stres oluyoruz. Uzun lafın kısası herkes Allah’a emanet. Bir süre dükkanı kapatıyoruz.

Şu seçim 2 adayla yapılıyor olsaydı Burak Elmas'ın kaybetmesine ihtimal vermiyordum, bu kadar çok aday olması başımızı ağrıtacağı belliydi

Geri
Üst Alt