Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallahBurdan dönmez bence gencler burak Elmas’i tercih etmis
yeşil öv lütfen29 30 tehlikeli fark 20nin altında olacak muhtemelen tekrar sayım olur.
2 dedi maalesefRodop son 2 sandik mi son 3 sandik mi dedi?
Örneğin ben kendisine son derece saygı duysam da, 2 senedir Fatih Hocanın yönetimini beğenmiyorum, ama Eşrefi düşününce, Burak Elmas ağır basıyor, bir de zaten çok zaman kaybımız var, yeni bir hoca, özellikle yabancı hoca daha da zaman kaybettirebilir, özetle ehveni şer, yani kötünün iyisiArkadaşlar bir de anlamadığım bir durum var Elmas ın Fatih hoca ile çalışacağını söylüyorsunuz yanlış anlamadıysam o şekilde.
Eee şimdi gsc nin çoğu Fatih hocayı yollamak istiyor. Ama başkanlıkta elması destekliyorsunuz nasıl bir iş oldu anlamadım açıklarsanız inanın ben de sevineceğim
Malesef Sn. İnan Kıraç'ın iradesine karşı darbe yapılıyor. Gs, liseden kopuyor.
totem yaptım der yine onbinlerce keko of abi yha fenasın falan diyip yağ çekmeye devam ederİrfan aktar dönmez diyodu oda morardı
Rodopta morardı kolpaladığı anlaşıldı
Gsevgiside patladı
Anlık skoru yorumluyoruz da ondanForum ne acayip bir yersin! Seçim bitti Eşref kazandi denip durdu, Burak Elmas şu an önde.