38. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kedi lobisi şike gibi küçük işlerle uğraşmaz, hedefe başka yöntemlerle ulaşır :)

Abi yeme beni Allah aşkına. Benim gibi kaç genci kandırdın. Şimdi de gençleri geçtin, yaşını başını almış, forumun yaşayan efsanesi, kaptanı Ahmet KOLKOPARAN gibi 10 numara saygıdeğer büyümüzü kandırıyorsun.

yarışmanın guvenlıgı ucun 2. Bir emre kadar lobi faaliyetleri askıya alınmıştır.

EDİT: Anaaaaaa şimdi farkettim ya la. O gıdık ne be ya :( Abooov. Kilo vermem ilazım. ;(

20140208_234213.jpg

Hahahahha :D Hocam hakikaten dediğin gibi bu lobi biraz ağır bir lobi olmuş gibi :asd22:

Abi yeme beni Allah aşkına. Benim gibi kaç genci kandırdın. Şimdi de gençleri geçtin, yaşını başını almış, forumun yaşayan efsanesi, kaptanı @Ahmet KOLKOPARAN gibi 10 numara saygıdeğer büyümüzü kandırıyorsun.

Sorma karşiiim. Hadi abi hadi abi kedi lobisi.
Puanlar açıklanıyor; B.Arda Aycan 3 puan vermiş. Nasıl yıkıldım nasıl yıkıldım. Anlatamam.
Kendimi kullanılmış gibin hissettim :(

Yarışma Güvenlik Teşkilatı - gerçek Aslan Türkoğlu'nun ölümüyle sırra kadem bastı. Mevcut Aslan Türkoğlu masondur, yarışmanın güvenliğini değil, sadece kendi güvenliğini düşünür. :D

Kaçıncı derece masonsun sen? 33. derece çok sakat ben söyleyim de :)

Şu Playlist bir kerede erken gelsin yav.

Sorma karşiiim. Hadi abi hadi abi kedi lobisi.
Puanlar açıklanıyor; B.Arda Aycan 3 puan vermiş. Nasıl yıkıldım nasıl yıkıldım. Anlatamam.
Kendimi kullanılmış gibin hissettim :(

Abi sen iyisin yine. Ben ne zaman iddialı bir şarkıyla katılsam zırnık koklatmıyor. Ama en dandık şarkıyla katılayım hemen iddiası olmadığını bildiği için en yüksek puanı verir. Kısacası bu yarışmada Arda abiden korkacaksın. Alpay falan kolay lokma. Zaten bu yarışma götüreceğim Alpay'ı. :D

Abi sen iyisin yine. Ben ne zaman iddialı bir şarkıyla katılsam zırnık koklatmıyor. Ama en dandık şarkıyla katılayım hemen iddiası olmadığını bildiği için en yüksek puanı verir. Kısacası bu yarışmada Arda abiden korkacaksın. Alpay falan kolay lokma. Zaten bu yarışma götüreceğim Alpay'ı. :D
Alpay Asma :hat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt