#38 Sinan Bolat

Yediği golleri herhangi birinizde yiyebilirsiniz sinan yada x kişinin olmasına gerek yok. Muslera kendini kanıtlamış bir kaleci e sen yedek kaleci olarak ekstra birşey yapacaksın ki belki formayı kaparsın.

AMA ben şöyle kenarda durayım derdim zaten as kalecilik değil yediğim gollerde 2 maçıydı xD yapan taraftar var daha ne olsun. Kemiren çok olur.

Ada kaleye ben nasıl geldim diyor. Bu maçlar kendini gösterme maçları. Arsenalin oyuncuları zeten kendimi gösterdim götümü yırtmasam da olur dedi mi? Demedi demezde futbola ve futbolcuya bakış açımız böyle dolduğu sürece siz başkanlara, hocalara çok söversiniz.

Allah korusun musleraya bişey olsa hapı yuttuk nede olsa ilk maçlarıydı gelen geçen gol manyağı yapar hep beraber kısmet deriz. Hele o maçlardan biri beşiktaş-fener maçları olur.

Olsun ya dersiniz zaten hep 4 yiyorduk dersiniz ok.

Yediği golleri herhangi birinizde yiyebilirsiniz sinan yada x kişinin olmasına gerek yok. Muslera kendini kanıtlamış bir kaleci e sen yedek kaleci olarak ekstra birşey yapacaksın ki belki formayı kaparsın.

AMA ben şöyle kenarda durayım derdim zaten as kalecilik değil yediğim gollerde 2 maçıydı xD yapan taraftar var daha ne olsun. Kemiren çok olur.

Ada kaleye ben nasıl geldim diyor. Bu maçlar kendini gösterme maçları. Arsenalin oyuncuları zeten kendimi gösterdim götümü yırtmasam da olur dedi mi? Demedi demezde futbola ve futbolcuya bakış açımız böyle dolduğu sürece siz başkanlara, hocalara çok söversiniz.

Allah korusun musleraya bişey olsa hapı yuttuk nede olsa ilk maçlarıydı gelen geçen gol manyağı yapar hep beraber kısmet deriz. Hele o maçlardan biri beşiktaş-fener maçları olur.

Olsun ya dersiniz zaten hep 4 yiyorduk dersiniz ok.

Kardeşim inceden inceden bana gönderme yapıyorsun, ayıp ediyorsun yakışıyor mu sana :D Dün futbolun adaleti olsa zaten ilk yarı 8-0 biterdi, yani maçı kaybetmenin Sinan ile uzaktan yakından alakası yok, lütfen bu kadar basite indirgemeyelim olayı. Şunu hepimiz biliyoruz ki, dün kalede Muslera olup bu golleri yese en son Muslera eleştirilirdi. Hatta belki eleştirilmezdi bile, çünkü o Muslera. Bu tamamen bir algı meselesi. Bunu aşmamız lazım. Sinan olayı olduğundan fazla abartılıyor.

kemal sunalın bir filmi vardı

dün macta sinanı izleyince birden rahmetliyi anımsadım

topragı bol olsun

Her zaman demişimdir,orta sahan ve defansın kaleciyi vezir de yapar rezil de.Adamlar hem orta sahayı hem defansı acımasızca döverken kalede Neuer olsa ne yazar.19 golün 15ini de Muslera yemedi mi?

bundan daha iyisi gelene kadar en iyi yerli kalecimiz bu, malesef türk futbolunun cöküsü gösteriyor bu durum, ne adam gibi forvet cikiyor ne bek ne kaleci , bizde bu sartlarda CL basari bekliyelim , demirören türk futbolun katilidir.

sinan neden hedef tahtası oldu? ilk gol podolski bomboş ve mermi gibi şut neuer bile yerdi. İkinci gol belki hatalı olduğu tek gol ama Nandonun bile öyle yediği çok gol var ordada ramsey bomboştu. Üçüncü gol önü kapalı ve en köşeye gidiyor ama yavaş geldiğinden belki tutabilrdi. Son gol yine defans hatası podolski şaşırtıp köşeye bıraktı.

Sinan neden bu kadar eleştirildi anlamadım gollerin hepsinde defans hatası var ayrıca 2-3 tane önemli kurtarış yaptı ve sinandan iyi olan yerli 2.kaleci bulabilir miyiz? Hayır sinanda maç eksiği var bunuda unutmayalım.

Vasatın üstünde bir yeteneği olduğunu düşünmüyorum ama 1. ve 3. gollerde bir hatası yok. Daha doğrusu o 2 gol kurtarılabilecek goller değildi.

GT-I9300 Tapatalk

Yediği gollerin hepsini Muslera'da yerdi. Ligde oynamalı Muslera kontenjan harcamaya değmiyor. Yabancıları hücumdan yana kullanmalıyız.

Muslera ayrılırsa kaleyi devralabilir.

Dünkü maçta yapabileceği pek bir şey yoktu.

Takım olarak ele almak lazım zaten. Bek diye bir kaide yok bu takımda, rakip takım kanatları otoban gibi kullanıyor. Stoperler rakip forvetlere hicbir müdahalede bulunmuyor, adamlara gole kadar eslik ediyorlar, hani olurda ayagı takılıp düserlerse, yeden kaldırır ve golü atmasına yardımcı oluruz, o derece vasatlar. Orta alan desen son derece şeffaf, hicbir sertlik gösteremiyoruz, 2-1 yendigimiz Akhisar macında bile adamların orta alanı ne kadar rahat gectigine sahit olmustuk.

Her yönüyle revizyon diye bağıran bir takım var. Hamza Hoca doğruları bulmasına rağmen; Burak'ı Umut'un arkasında oynatmak, Bruma'yı 11'e monte etmek, Emre Colak'tan merkez yaratma fikri, hepsi son derece yerinde hamleler ama artık hocayıda aşan durumlar var, buda kadronun 1.5 seneden beri yetersiz olması, 2012-2013 şampiyonlugundan sonra yazdıgım bir makalede, şampiyonluga aldanmayalım demistim, cünkü kadronun yetersizliği o günden görünüyordu.

Kadromuzun cok yetersiz olmadigini düsünüyorum ama bu yerli oyuncular her türlü disiplinden uzak ve antrenmanlarda bile adam gibi calismiyorlar. Yabanci siniri kalkmadan hicbir türk takimi iyi futbol oynayamaz, kalite artmadan Avrupa'da is yapmamiz mümkün degil maalesef. Maddi durumumuz kötü olsa bile bu mevcut kadromuza 3 takviye yeter de artar bile (en azindan Türkiye'de olumlu bir futbol izleriz)

Yabanci sinirinin kalkmasi halinde söyle bir kadro kurulabilir;

Muslera
Transfer Chedjou Transfer Telles
Bruma Melo Selcuk/Dzemaili Amrabat
Sneijder
Transfer

Ama 5 yabanci devam ettikce hicbirsey yapamayiz, sadece bir santrafor alabiliriz o kadar. Türk futbolcularin kalitesi maalesef yerlerde.

Dün bakiyorum kalede kaleci yok sayilir, sag bekte oynayan eleman koridoru savunmuyor, stoperlerimiz 1 top bile kazanamiyor, hava toplarinda sifir, orta sahamizi yürüyerek geciyorlar, topa daha fazla sahip olmamiza ragmen ileride forvetimiz yok, bu nedenle top tutamiyoruz. Tek kanat Bruma ile de is yapamayinca adam gibi oyun icerisinden gol bulamadik.

Kadromuzun cok yetersiz olmadigini düsünüyorum ama bu yerli oyuncular her türlü disiplinden uzak ve antrenmanlarda bile adam gibi calismiyorlar. Yabanci siniri kalkmadan hicbir türk takimi iyi futbol oynayamaz, kalite artmadan Avrupa'da is yapmamiz mümkün degil maalesef. Maddi durumumuz kötü olsa bile bu mevcut kadromuza 3 takviye yeter de artar bile (en azindan Türkiye'de olumlu bir futbol izleriz)

Yabanci sinirinin kalkmasi halinde söyle bir kadro kurulabilir;

Muslera
Transfer Chedjou Transfer Telles
Bruma Melo Selcuk/Dzemaili Amrabat
Sneijder
Transfer

Ama 5 yabanci devam ettikce hicbirsey yapamayiz, sadece bir santrafor alabiliriz o kadar. Türk futbolcularin kalitesi maalesef yerlerde.

Dün bakiyorum kalede kaleci yok sayilir, sag bekte oynayan eleman koridoru savunmuyor, stoperlerimiz 1 top bile kazanamiyor, hava toplarinda sifir, orta sahamizi yürüyerek geciyorlar, topa daha fazla sahip olmamiza ragmen ileride forvetimiz yok, bu nedenle top tutamiyoruz. Tek kanat Bruma ile de is yapamayinca adam gibi oyun icerisinden gol bulamadik.

Melo gelecek yıl icin düsünülmemeli, keza Dzemali öyle. O bölgeye cok daha enerjik bir merkez alınmalı. Yerli olarak Ozan-Tolgay, yabancı olarak Darida (ilk secenegimiz olmalı) olabilir. Emre Colak böyle oynayacaksada bence merkezin bankosu olur.

Santrafora bu sezon serbest kalacak; Adebayor-Huntelaar-Luiz Adriano'dan biri cok iyi gider, alınabiliyorsa 2 tanesini alıp 4-4-2'yede dönebiliriz.

Amrabat'a gelecek olursak, bizdeki kanat performansı vasattı, hani E.Colak ne kadar kanatsa Amrabat'ta o kadar kanat. Malagada ortada oynadıgında performansında bir artıs oldu, geri alacaksak santrafor veya forvet arkası olarak değerlendirmemiz gerekiyor.

Mantiginiz Muslerada olsa yerdi sözümü. Hataliysa hatali diyin, mazeret bulmayin. Gollerde hatasi yok diyip millete b.k atan asalaklar var. Ben linç edelim demiyorum. Hemen asmayalim tabi.

Son düzenleme:
Muslera oynasaydı da maç 5-1 felan biterdi değişen birşey olmazdı.
Ligde denenmeli birşey kaybetmeyiz

Bu oyuncu geçen sene Kayseri'de vasat bir performans göstermişti. Hakan Arikan bundan iyi kaleciydi. Hem de daha ucuza oynardi.

Soyismi bile teşvik edici. BOL at.

Spor Servisi'nde bir haber okudular, Sinan ilk 18'de olduğu her maç için 20bin Euro alıyormuş :o

Bu adamın çok kötü olduğunı kabul etmiyorum.Yediği goller hep jeneriklikdi.Ayrıca Muslera ile oynadığımız maçlarda da 4 yiyorduk

Geri
Üst Alt