#38 Sinan Bolat

MUSLERA da yerdi .. abi rakibin senin gibi hantal agir degil .. topu alinca pirrrrrrrrrrrrrrr , ucarak geliyorlar kaleye 4 kisi defansini affedersin .. ss atiyor .. semih denen ciliz defans fakiri sarisin desen disko topu gibi dondu sagdan sola adam hipnoz oldu
Defans kötü eyvallah ama
3. gol haricindeki goller CL seviyesinde yenilecek goller değil
2. gol nedir öyle ya? Olduğu yerde çuval gibi bırakmış kendini. Yok öyle bir gol yeme biçimi.
4. golde adam topa vurmadan kendini ters köşeye bırakmış, açıyı daraltma, öne çıkma diye bir şey yok. Mal gibi bekliyor.
İlk gol de o seviyede yenecek gol değil. İstediği kadar hızlı vursun, durduğun köşede elini o topa uzatamıyorsan senden kaleci olmaz.
Beni Muslera'nın yiyip yemeyeceği de ilgilendirmiyor, bu sene o da formsuz.
Ama bu Sinan'dan bize kaleci olmaz. Refleks sıfır, alan hakimiyeti sıfır. Gelip burada asmayın kesmeyin diyenler var, şaka gibi.
Bundesliga'dan bugün averaj bir kaleci bulup getirsem bu kadar rezil goller yemez.
Bu adama kaleci diyen başka sporla ilgilensin.
5 maç oynaması lazım diye bu maçta oynatılmış olması da ayrı bir skandal.

Sinan Bolat in boyu 1.88, bos bos konusmayin once arastirin. (kaynak: UEFA Champions League)

Muslera'da bu sezon yediği 30 golden 25'sini yemeyebilirdi ama yedi işte yapacak bir şey yok. Gönül ister ki yedek kalecimiz Buffon gibi olsun ama teori olarak zaten mümkün değil bu. Öyle olsa yedek olmaz zaten. Ayrıca daha 2.resmi maçına çıktığını hatırlamakta fayda var.

Muslera'da bu sezon yediği 30 golden 25'sini yemeyebilirdi ama yedi işte yapacak bir şey yok. Gönül ister ki yedek kalecimiz Buffon gibi olsun ama teori olarak zaten mümkün değil bu. Öyle olsa yedek olmaz zaten. Ayrıca daha 2.resmi maçına çıktığını hatırlamakta fayda var.
burada kabahat sinanda değil ki
böyle bir maçta onu kaleye koyanda
hiçbir işimiz planlı değil
belki ilk golde acımasız davranıyor olabilirim ama 2. ve 4. golü kabullenmem mümkün değil
muslera olsa belki o da yiyecekti bu golleri, çıkarsa belki 1 veya 2 tane çıkarırdı ama bu sene o da formsuz
ondan da emin değilim o yüzden
sezon içinde oynayacağın zorluk derecesi en yüksek 3-4 maçtan birine as kalecinde problem yoksa yedek kaleciyle çıkmak olmaz
o sözleşmedeki 5 maç kuralı tam bir facia, asla kabul etmiyorum öyle bir şeyi
ligde oynatacaktı o zaman
bizi gider ayak rezil etmeyeceklerdi böyle

Benim kastim boyu kisa diyenlere, arastirmadan bos konusmalar hep, demekki Muslera dan 2cm kucukmus, kisa mi simdi?
boyunun 1.90 olduğunu bilmeden kısa demişim sen diyorsun ki 1.88 kısa mı?
nasıl bir mantık var sende anlamak mümkün değil
ben yediği gollere bakıyorum
boyunu kullanamadıktan sonra 2 metre olsa ne olur?

boyunun 1.90 olduğunu bilmeden kısa demişim sen diyorsun ki 1.88 kısa mı?
nasıl bir mantık var sende anlamak mümkün değil
ben yediği gollere bakıyorum
boyunu kullanamadıktan sonra 2 metre olsa ne olur?

olayi cevirme, direk boyu cok kisa diyenler var, sende demisim . olayi baska yere cekme kendini hakli cikarmak icin. Ozaman degisik argumanlarla gelmen lazim, sirf boyu kisa kaleci mi alinir diyenler vardi..

burada kabahat sinanda değil ki
böyle bir maçta onu kaleye koyanda
hiçbir işimiz planlı değil
belki ilk golde acımasız davranıyor olabilirim ama 2. ve 4. golü kabullenmem mümkün değil
muslera olsa belki o da yiyecekti bu golleri, çıkarsa belki 1 veya 2 tane çıkarırdı ama bu sene o da formsuz
ondan da emin değilim o yüzden
sezon içinde oynayacağın zorluk derecesi en yüksek 3-4 maçtan birine as kalecinde problem yoksa yedek kaleciyle çıkmak olmaz
o sözleşmedeki 5 maç kuralı tam bir facia, asla kabul etmiyorum öyle bir şeyi
ligde oynatacaktı o zaman
bizi gider ayak rezil etmeyeceklerdi böyle

Onu ben de hep söylüyorum zaten, ligde kullanmadığın oyuncuyu getirip CL maçında ilk 11 çıkarmak abesle iştigaldir. Ha dünkü maçın prestij dışında bir önemi olmadığı için yine de görmezden gelinebilir. Ligde saçma sapan takımlara karşı Sinan'ı kullanabilirdik, geçen sene de aynısını Ufuk ve Aykut için söylüyordum. Yani bazı maçlarda cidden Muslera sadece kontenjan yemiş oluyor.

Sonuçta ligde Arsenal'ler, Dortmund'lar yok, veya Podolski gibi her şutu çatala giden adamlar. Önemli olan senin saha içinde ki organizasyonundur, yani senin işin kaleciye kalmışsa o zaman zaten bitmişsin. Ben hep böyle bakarım olaya. Ha Eray'ı bunun dışında tutuyorum, çünkü o kaleci bile değil benim gözümde.

olayi cevirme, direk boyu cok kisa diyenler var, sende demisim . olayi baska yere cekme kendini hakli cikarmak icin. Ozaman degisik argumanlarla gelmen lazim, sirf boyu kisa kaleci mi alinir diyenler vardi..
ya neyini çeviricem? sadece boy üzerinden kısır polemik yaratmaya çalışan sensin
işin özünden kaçmaya çalışıyorsun
bana sonuçla gel sonuçla
yemişim kısalığını uzunluğunu boyunun
adam kova mı değil mi
sen bana bunun cevabını ver
şov yapma

Kaleye meloyu geçirseydik 2-1 biterdi maç. Bundan tezgaha karpuzcu bile olmaz.

Defans kötü eyvallah ama
3. gol haricindeki goller CL seviyesinde yenilecek goller değil
2. gol nedir öyle ya? Olduğu yerde çuval gibi bırakmış kendini. Yok öyle bir gol yeme biçimi.
4. golde adam topa vurmadan kendini ters köşeye bırakmış, açıyı daraltma, öne çıkma diye bir şey yok. Mal gibi bekliyor.
İlk gol de o seviyede yenecek gol değil. İstediği kadar hızlı vursun, durduğun köşede elini o topa uzatamıyorsan senden kaleci olmaz.
Beni Muslera'nın yiyip yemeyeceği de ilgilendirmiyor, bu sene o da formsuz.
Ama bu Sinan'dan bize kaleci olmaz. Refleks sıfır, alan hakimiyeti sıfır. Gelip burada asmayın kesmeyin diyenler var, şaka gibi.
Bundesliga'dan bugün averaj bir kaleci bulup getirsem bu kadar rezil goller yemez.
Bu adama kaleci diyen başka sporla ilgilensin.
5 maç oynaması lazım diye bu maçta oynatılmış olması da ayrı bir skandal.

kardes burda maksat nasil yedigiyse hakli olabilirsin ..

ama Arsenal oyle yada boyle atacakti bize .. :)

ya neyini çeviricem? sadece boy üzerinden kısır polemik yaratmaya çalışan sensin
işin özünden kaçmaya çalışıyorsun
bana sonuçla gel sonuçla
yemişim kısalığını uzunluğunu boyunun
adam kova mı değil mi
sen bana bunun cevabını ver
şov yapma
Caglar yanlis ayakla uyandin sen herhalde. Sovu kim yapiyor yorumlarindan belli. Burada sadece boyundan elestiren vardi. Desene ozaman, boyunu kullanamiyor, kava hakimiyeti iyi degil, yan toplarda kotu vs.
Yok 1.80 mis, cok kucuk diyenlere lafimdi, cunku BEYINLERINI kullanip arastiramadan laf atiyorlar. Benim kastim bu. Uzun boyunu kullanamamak baska, kucuk kaleci demek baska.

Kendisine gelirsek: dunku macta iyi degildi, ama Sinan kotu kaleci degildir kardesim. Yedek kaleci bu kadar olur, super olsa zaten direk 1. kaleci olurdu Muslera nin onunde. Fazla beklentiye girmemek lazim.

Son düzenleme:
kardes burda maksat nasil yedigiyse hakli olabilirsin ..

ama Arsenal oyle yada boyle atacakti bize .. :)
muslera oynasa çok değişen bir şey muhtemelen olmazdı diyorum zaten
1-2 gol az yiyebilirdik en fazla o kadar
musleranın ingilterede yediği gollerden de hiç hoşlanmadım mesela
karşı karşıya olabilir ama çok etkisiz kaldı o maçta da
o maçta 1. ve 3. golleri kabul etmiyorum
o seviyede içeri alınacak toplar değil
2. gol chedjounun hatası, ayak içiyle köşeyi görüyor orada yapabileceği çok şey yok
çünkü hamle yapma şansı da yok, çizgide kalıp şansını denemek zorunda
ama 2 gol haybeye yemiş, aynı sinanın dün haybeye 2 gol yemesi gibi
yani değişen pek bir şey yok
ama benim baktığım burada sinanın yediği goller
2. ve 4. golleri tekrar izleyin, 2 tam facia
4. golde en azından öne doğru hamle yapması gerekir
olduğu yerde durması birinci hata
adamın topa dokunmasıyla bunun ters köşeye devrilmesi bir oluyor
bu seviyede olacak işler değil bunlar
bu golleri muslera da yese gönderilsin derim
sinana özel konuşmuyorum
kaldı ki eğer arsenal deplasmanında yediği golleri baz alırsam musleranın cl performansı için iyi şeyler söylemek mümkün değil
15 gol yemiş zaten, daha ne söyleyelim
ama şu var
tek maçla asmayın diyebilmemiz için sinanın iyi performanslarını görmüş olmamız gerekir
ama ben asla ihtimal vermiyorum bu arkadaşın toparlayacağını
bu kadar basit goller yiyen birisi bizim kalemizi koruyamaz diyorum ben
kaleye koyacağımız kişinin en kritik maçlarda bile güven vermesi gerekiyor
muslera da eğer böyle gevşemeye devam ederse onun da gönderilmesi gerekir

Caglar yanlis ayakla uyandin sen herhalde. Sov yapan ta kendisi. Burada sadece boyundan elestiren vardi. Desene ozaman, boyunu kullanamiyor, kava hakimiyeti iyi degil, yan toplarda kotu vs.
Yok 1.80 mis, cok kucuk diyenlere lafimdi, cunku BEYINLERINI kullanip arastiramadan laf atiyorlar. Benim kastim bu.

Kendisine gelirsek: dunku macta iyi degildi, ama Sinan kotu kaleci degildir kardesim. Yedek kaleci bu kadar olur, super olsa zaten direk 1. kaleci olurdu Muslera nin onunde. Fazla beklentiye girmemek lazim.
sadece boyundan dolayı laf atan kimse bunları ona söyle
beni boyundan önce diğer özellikleri ilgilendiriyor

refleksleri çok zayıf - 1
alan hakimiyeti ve öngörüsü yok denecek kadar az - 2
hava hakimiyeti ve yan topları soru işareti - 3

doğal olarak refleksleri zayıf olduğu için birebirde her zaman bomba
bu seviyenin kalecisi asla değil

sadece boyundan dolayı laf atan kimse bunları ona söyle
beni boyundan önce diğer özellikleri ilgilendiriyor

refleksleri çok zayıf - 1
alan hakimiyeti ve öngörüsü yok denecek kadar az - 2
hava hakimiyeti ve yan topları soru işareti - 3

doğal olarak refleksleri zayıf olduğu için birebirde her zaman bomba
bu seviyenin kalecisi asla değil

arkadas ben senden alinti yapip mi yorum yaptim? Sen geldim benim yoruma cevab verdin, yanlis mi hatirliyorum >?

Geri
Üst Alt