#38 Sinan Bolat

Talihsiz bir gece oldu. Beğendiğim bir kaleci değil, maç içinde sinirlendirdi ama hatalar daha çok başka yerde.

Sözleşmesinde ilk yarı 5 maç oynatma garantisi varmış Hamza Hoca söyledi

Oynatmayalımda geri gitsin kulübüne.Bugun kale boş olsa 5-1 biterdi.

Muslera olsun skor 4 olurdu hiçbişey farketmezdi kötü kaleci degil ligde oynamalı arasıra.

ŞL de yediğimiz goller de kalecilerimizin pek hatası yok kaleci ile karşı karşıya bıraktıran defans+orta saha mallarına kızmak lazım :D

oynamak zorundaydı.hamza hoca açıkladı işte.5 maç oynamalıymış,yoksa adam devre arası geri gidecekmiş portoya.

birde bu sınana guvenıp bazı maclarda muslera yerıne sınan oynasın dıye yazdım.muslera ılk yazılacak yabancıymış.

oynamak zorundaydı.hamza hoca açıkladı işte.5 maç oynamalıymış,yoksa adam devre arası geri gidecekmiş portoya.

Porto oyuncusunu kiralarken biraz da oynamasi icin gayet guzel bi madde koydurmus. Keske bizde yapsak bunu.

Edit: kiralik konusunda tam emin degilim. Eger kiralik degilse cok sacma
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Son düzenleme:
1.3 milyon alıyor. Porto'da 300 bine falan antrenman yapıyordu.

Yaklaşık 1 sene evvel " yazın Sinan boştayken almayan ......."" diye başlayan eleştiri yorumları vardı ,
yedek kaleci ihtiyacı konusunda ,
Sinan ne bugünkü kadar kötü bir kaleci nede Muslerayı kesecek birisi ,
bugün bana göre 1.,2.,4. gollerde net hatası vardı .

gayet iyidi skora ragmen

2nci gol disinda cikarabilirdi diyecem bi gol yok...2'de net gol pozisyonu cikardi

hafta sonu kalede olursa sasirmam ben begendim

2. gol hariç yani bilmiyorum Muslera'da yerdi bence, biraz fazla yükleniliyor.

Sözleşme işini yeni gördüm, orası bayağı saçma olmuş.

Lig maçlarında oynamayacağını gördük ama Eray, Ufuk ve Aykut gibilerinden iyidir. Kupa maçlarında oynar.

Sağlamsa Lassa

Geri
Üst Alt