#38 Sinan Bolat

yalnız yediği gollerin hepsi jeneriklik goller..çok güzel goller yiyen bi kalecimiz var :D

if8ohy.jpg

birini alsınlar musleranın yedeği olsun kupa maçlarında oynar. tutmazsa diğerlerini deneriz

1.300 milyon euro ya. Bir yedek kaleciye bu para verilmesinemi yanayim. Eraydan bile iyi olmamasina mi yanayim. Bu herif yüzünden paralarimizi yiyen yönetici bozuntulari hepsi bogazinizda kalsin.

Neden bu kadar çok ve aşırı eleştirilerin yapıldığını anlayamadığım kaleci. Yediği gollerde hiçbir hatası yok. Yediği goller ya çıkartması imkansız olan yada defans hatası olan goller. Muslera da bu tip goller yiyor zaten. Bir tek Bayern'in kalecisi Neuer yemiyor onda da hem iyi kaleci hem de defansları iyi. Bu adam zaten büyük takımda as kaleci olarak oynayamaz. En fazla orta sıralarda bir takımda as kaleci olabilir. Bizde de yedek kaleci olarak oynuyor zaten. Hem yerli hem de iyi kaleci şu şartlarda bulmak çok zor. Belki Hakan , Onur falan var ama onların da çok büyük zaafları var. Hakan Arıkan 8 gol yiyen bir kaleci , Onur yan toplarda çok büyük sıkıntısı olan ve sık sık sakatlık yaşayan bir kaleci. Uzun lafın kısası göndermek aptallık olur.

Düşünceni bugün Sinan'ın yediği gol değiştirmiş zaar.

Ne diyeyim bilemiyorum

Götürüyor 1 milyonu

Defol lan köyüne karpuzcu seni

Melo yu koysak kaleye bundan kötü olmaz

baya kötü ve dengesizin teki. bir ara dedim bu nereye gidiyor cikarken. aldi topu gidiyor gidiyor ve gidiyor... :oley:

Düşünceni bugün Sinan'ın yediği gol değiştirmiş zaar.

Muslera da aynı golleri yiyor bazen Sinan'dan daha komik goller yedi. Bu Muslera'yı Sinan'dan kötü kaleci yapmaz. Sinan zaten iyi bir kaleci değildi. Taaa eskiden attığım mesajda da büyük takımların yedek kalecisi veya orta sıraların as kalecisi olur demişim. Sinan'dan as kalecilik bir performans görmek hayal kırıklığı olur boşu boşuna. Sinan'ın yediği gollerden önce defansa bakarsak defansın hatalı olduğunu anlarız. Melo maça stoper olarak başlıyor yediğimiz ilk golde orta sahada görülüyor. Diğerleri bir topu uzaklaştırmadan aciz.

sınan ve eraya verılen paralara mıllet takım kuruyor.burak yılmaz selçuk 5 er yıllık sözleşme pandev cemaılı ontıvero hajro vb vb transferlerın hepsını gectım.sadece sınan bolat ve eraya bu paraları veren unal baskanı tarıh affetmez.1 klup bu kadar mı batırılır.

karpuzcu olucak adamı kaleci diye futbol dünyasına kaktıran menejerine ben şapka çıkarıtırım:hat:,ulan adamda kalecilikle ilgili hiçbir vasıf yok lan.bu adam hem bizde yedek hemde +1me üstü para veriyoruz,bu klübün batması hak yahu böyle yeönetimlerle.

Eray olsa keşke Sinan olsaydı diyorsunuz Sinan olsa keşke başka kaleci olsa diyorsunuz ..

Kariyerinin sezonunu geçiriyor (!), süre aldığı maçlarda jeneriklik goller yedi ve avrupadaki çoğu kaliteli takımların 1. kalecilerinin alamadığı ücreti alıyor.
Nedir bizdeki bu yedek kaleci sorunsalı anlamış değilim, Eray ayrı bu ayrı.
Seneye takımda olmaması gereken ilk isim.
Bonservis almak gibi bir hata yapmasalar bari.

Yolsuzluk akıyor transferinde.

Geri
Üst Alt