39. Galatasaray Seçimli Olağan Genel Kurul Başlığı | 25 Mayıs 2024 | Özbek: 3343, Batum: 955

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hiç bi ağırlığı yahut ehemmiyeti yahut evvelden bişeyin ensesinde olması gibi bi durum yokken nasıl öyle bi cümle kuruyor hayretle okudum twitteki cümleyi
orayı ben şöyle tercüme ediyorum "aldığım borç ile bıraktığım boç aynı - arada baskete futbola neler yaptık.. batırdı dediler. ben gittim Riva ne olduğu belli değil - assetlerle iligli hareketlede herkes dikkat etsin"

bu konuda çok katı olan büyük grup var... haksızda sayılmazlar be hayri başkan. Riva'nın potansiyelini kullanmış olsak ne BB ne bir şey vardı belkide. ben öyle okuyorum.

Bay Aysal tam bir duayen gibi konuşmuş. Divan üyelerinde bazı eksiklikler gözüme çarpıyor bu arada!!

Geçmiş olsun. Umarım Florya'nın peşkeşi bir şekilde engellenebilir. A. Albayrak da çomarsporlardaki çöplere çok para yatırmaz umarım.

tjkliler de mi katılıyor kongreye

1716638479178.webp

Şampiyonluk arefesinde çok önemli maçlara çıkarken kulübün başına habire başka gündem çıkardılar
Haftaya olsa olmuyor muydu bu seçim, ne vardı yani son maç haftası seçim yapacak
Kim ayarlıyor bu tarihleri abi

evet - hayırlısı olsun demek en doğrusudur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt