Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eşsiz marşımızı dinleyerek sandıkları seyretmek bile yeterdi bize
Çoğu ada için, Kalamış için ya da lise mezunu falandır. Bir de eşleri-çocukları falan yapıyorlar. Seçim dönemi aidat ödemeyenler var. Onun dışında Sanatçı ve para istemesinler diye gelmeyen Zengin -Sabancı, Tara etc- kesim var. Küskün Kıraç tayfa var vs.oha %38.8 katılım.
epey zayıf be.
Ali Sami Yen'in silah arkadaşı mı bu bey amca?
Bir foruma 2 Ferhan çokAli Sami Yen'in silah arkadaşı mı bu bey amca?
Bu da Aysal'ın kurnazlığı. Ciddi hisse satışı yaptı hiç etti, Sermaye artışı o zaman nakit koymadan yapılabiliyordu sonra kanun değişti değişmeden önce yapılan artış sonrası oradan gelen ciddi parayı hiç etti. Bıraktığı zaman takımın maaş bütçesi 80-90 milyon dolar civarındaydı alt yapıyı saymıyorum 45'e yakın oyuncu vardı öyle yüksek paralar satılacak oyuncu da yoktu. Başarılı olduğu amatör branşlarda maaşları ödemedi o yüzden oyuncular ayrıldı onun dönemindeki oyuncuların dosyasını kapatmakla uğraştı sonra kaç sene kulüp yine gittiği dönem futbolculara maaşları ödenmemişti. Mecidiyeköy'de o zaman otel projesiydi kredi alıp o parayla Telles'i almıştı Aysal. Kısaca herkesin iyi ve kötü tarafları var.orayı ben şöyle tercüme ediyorum "aldığım borç ile bıraktığım boç aynı - arada baskete futbola neler yaptık.. batırdı dediler. ben gittim Riva ne olduğu belli değil - assetlerle iligli hareketlede herkes dikkat etsin"
bu konuda çok katı olan büyük grup var... haksızda sayılmazlar be hayri başkan. Riva'nın potansiyelini kullanmış olsak ne BB ne bir şey vardı belkide. ben öyle okuyorum.
Gs Seçim izlemek son derece sahane bir etkinliktir teessüf ederimGereksiz seçimi bile 20 k izliyorlar
Harıl harıl Avrupa'da başarı kokuyor marşSayım esnasında çalan marş
Bir klasik
GalatasarayEvet güldük eğlendik de SON DURUM NEDİR KİMİ TUTUYOZ