- 3 Temmuz 2012
- 138.008
- 86.868
- 5.338
Yayını beğenmeyi unutmayın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En azından bu sefer bi muhalefet çıktı, gözler üstünde olacak bu mevzuda. Rivayı rahat rahat hiç etmişti dursun beyGenel kurul evet demistir. Dursun bey artik florya hususunda istediğini yapmakta özgürdür. Bu hususta bundan sonra herhangi bir yorumumumuz olmayacaktır.
Riva'nın son anlaşmasını imzalayan Mustafa Cengiz biliyorsun değil mi? Ayrıca orada yetki alınırken zaten Emlak Konut ile yapılacağı belliydi. Riva'dan gelen para ne oldu dedin o soruya cevap verdim. İlk kırdırılan kısmı Özbek daha sonra gelenleri Cengiz harcadı. Kimseyi kandırmaya çalıştığım falanda yok senin gibi de kimseyi karalamıyorum. O dönem olanları anlatınca insanlara saldırmaktan vazgeç.Riva peşkeş çekildi dediğimizde yok yauw mustafa cengiz ordan gelen parayla döndürdü kulübü diyosun dursuna toz kondurmuyosun
Aysal geldiğinde ise kasa tam takırdı herşey satılmış parası yenmişti sermaye artırımıyla hisse satışıyla işleri döndürdü ona gelince parayı hiç etti diyosun
Senin bu sürekli taraflı,yanlış bakış açın,manipülayonların falan gına getirdi 1-2 dursuncudan başka kimse yemiyor artık yorma kendini insanları kandırıcam diye
ulan oyunda bile kurtuluş yok
Ünal hiç konuşmasa kafa kafaya gider yok okanı kovarım bunu yaparım dedi dengeleri alt üst ettiÜnal aysal antipatisi sebebiyle ortaya çıkan bi fark olarak gözüküyor
Rahatsız olduBu ne la Aliyev seçimi gibi
Böyle gitmez ama bu fark da kapanmazBatum bu ortalamayla giderse 1000'i bulamıyor
Gsc de nobet takibini yapmamak mı yapma rtaş önemli bir deger kaybi olur.Neyse yazın nöbette dolaşmaktan doğru düzgün tatil yapamıyorduk artık bu yaz arkamıza yaslanır tatilimizi yaparız Özbek Öztürk Nazifoğlu Albayrak Ergün voltranının hamlelerini canlı takip etmeye gerek yok
Kasimpasa tesislerinde şampanya patlatiyorlar.Neyse yazın nöbette dolaşmaktan doğru düzgün tatil yapamıyorduk artık bu yaz arkamıza yaslanır tatilimizi yaparız Özbek Öztürk Nazifoğlu Albayrak Ergün voltranının hamlelerini canlı takip etmeye gerek yok