39. Galatasaray Seçimli Olağan Genel Kurul Başlığı | 25 Mayıs 2024 | Özbek: 3343, Batum: 955

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
birader kırmızı oyun üstüne sarı koydun arada kaynatacaksın zaten az çıkıyor sarı

Riva'nın son anlaşmasını imzalayan Mustafa Cengiz biliyorsun değil mi? Ayrıca orada yetki alınırken zaten Emlak Konut ile yapılacağı belliydi. Riva'dan gelen para ne oldu dedin o soruya cevap verdim. İlk kırdırılan kısmı Özbek daha sonra gelenleri Cengiz harcadı. Kimseyi kandırmaya çalıştığım falanda yok senin gibi de kimseyi karalamıyorum. O dönem olanları anlatınca insanlara saldırmaktan vazgeç.

Mc dursunun rivasıyla geçindirdi kulübü diyip dursunla rivayı aklamaya çalışıyosun,mülk satmayıp sermaye artırımıyla kulübü döndürmüş adama ise parayı hiç etti diyosun

Her yorumun yanlış yaw geçen de emlak sektöründe aktif olan üyeyi florya konusunda rakamlar hususunda manipüle etmeye çalıştın adam çat çat vurdu yüzüne neyin ne olduğunu ama özür dilerim yine hata yaptım demedin

Hiç öyle yalandan ihaleymiş,denetim olmalıymış falan gibi göstermelik muhalefet de yapmaya çalışma

4 kırmızı açıyorlar arada 1 sarı çıkıyor

1716643795500.webp

sensiz olmaz G.S. duyunca ben ve @Murat Ünsal

Boşuna sayımla uğraşmasınlar

Boşa harcayacak bir dakikamız yoktur

bunlarda da kırmızı fazla ama ilk 2 sandık gibi değil

Süheyl ve behzat kardeşler kaçıncı sandıkta salondan çıkış yapar onu konuşmak gerek artık zannımca

dursun özbek in kazanması takdirde atilla taş'tan kırmızılım sana yandı canım çalacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt