şeffaflık vs dendi ama şu an geldiğimiz noktada - iddaalar var , somut bir şey yok.
ve en önemlisi ıvır zıvır konular şampiyonluk sürecinde sessiz olunması gerekirken zortladı ve spekülasyona açık. Erden Timur geçen gün çok güzel durdurmayı denedi bunu "ya suni gündem yaratmayın bizim işimiz şampiyonluk, coşun" mesajı vererek ama dün listelerden sonra her ne kadar ciddiye almasamda Süheyl Batum'un konuşması(2 hafta sonra biz ligi alınca artık yada %99 olduğunda bu kapışma olmalıydı) ortamda alakasız ses yükselmesine neden oluyor.
şu an kişisel bakış açımda :
-Erden Timur şimdilik resimde yok -o yüzden olmayacakmış varsayımındayım -ya da şampiyonluk olursa icardi falan filan harbi ikna edecek...(kim kazanırsa kazansın - kalmak siterse sportif aş başında kalır erden timur bu arada net şekilde )
- Dursun tarafına yapılan eleştirilerde şeffaflık namına Florya ihale süreci vs bence de açık ve net yürütülmüyor. neyin ne olduğu tam belli değil. Riva konusunda ultra bilgim yok o nedenle kongrelerde odak BB'den çıkmaya geliyor ama arka planda "bunlarda ilerliyor" diye geçişti.
-Süheyl tarafıda madem bunu eleştireceksin - aday olarak çıkmak etkilemez ama mevcut yönetimi şu an iğnelemesi pislik medyayı anında harekete geçirir. Baştan büyük hatayı yaptı bile - tutamadı çenesini 2 hafta daha.
Erden Timur'un olmadığı denklemde bana güven veren kafamı rahat ettirecek liste yok iki taraftada. az güvenilir şu isim bu isim beni enterese etmez - önceki seçimde de Erden Timur varolduğu için desteklendi o liste defolarına ve kırılganlığına rağmen. Tahminen Erden Timur olmazsa dünden razı Albayrak gelir Dursun'un sportif kısmına. Bu da ayrı bir kabus demek.
bakalım yani yönetimdeki kırılganlığı birlikte tutan taraftara karşı Erden Timur idi. o olmazsa ciddi bir test olacak bu seçim. Çünkü dönem içinde sadece Erden Timur'un ciddi bizi savunduğu ortamda yönetim sakin kalmayı bilmiş olsada ağırlık koyabildiğini düşünmüyorum bazı durumlarda - bu çıkıp ananas gibi sataşmalılardı demek değil tabii.